Viktig beskjed til alle vakter Publikumsbad

Postet av Ski Svømmeklubb den 24. Aug 2020

VIKTIG beskjed til alle L-vakter og K-vakter og A-vakter. Vedlagt Rutine for høsten. ALLE med A-vakt og L-vakt og K-vakt bes lese igjennom og følge rutinene. Dette er viktig for at vi skal kunne holde åpent publikumsbad / svømmehall.

Rutine L-vakt Langhus og A-vakt Ski bad høsten 2020


0 Kommentar

Publikumsbadvakter fra skolestart til høstferien 2020

Postet av Ski Svømmeklubb den 24. Aug 2020

❗️OPPDATERT vaktliste for publikumsbadet vedlagt❗️ Ber alle notere sine vakter og gjøre seg kjent med vaktrutiner som finnes her: http://www.skisk.no/p/23076/rutiner-and-skjemaer
  • A-vakt = ansvarsvakt m/livredderkompetanse
  • K-vakt = kassevakt
  • L-vakt = livredder vak (ungdom m/liveredderkompetanse på Langhus bad)
Foreldredugnader er merket lys blå. Vi har en begrensning på 20 besøkende på samme tid, K-vakt bes telle ved inn- og utgang. 
Vi opplever at noen kassevakter ikke stiller opp på foreldredugnad. Det er viktig at dere gir beskjed om dere ikke har fått byttet vakt. Vi har et felles ansvar for å drifte badet på vegne av kommunen og stiller opp for hverandre ved behov for å bytte vakt. Vakter byttes via Facebook "Ski Svømmeklubb Medlem" eller ved å avtale direkte med andre.
Pga. Covid-19 er ½-part av dusjene og skapene avlåst. L-vakter pålegges også noe ekstra oppgaver for renhold av berøringsflater. Egen informasjon om dette.

Vaktliste Publikumsbad fra skolestart-høstferie 2020


0 Kommentar

Påmelding svømmekurs høsten 2020 er åpnet!

Postet av Ski Svømmeklubb den 21. Aug 2020

Hei! Vi begynner med ny kursrunde i uke 38,15. og 16.september. Alle kurs ligger ute på tryggivann

For påmelding alle kurs - følg linken her: https://tryggivann.no 

(Tryggivann har fått nytt design, men velg "Søk aktivitet hos klubb", velg "Viken" og deretter klubb "Ski SK" - så kommer kursene opp).
Spørsmål? ta kontakt med svømmeskolen via mail: Camilla@skisk.no eller still spørsmål på vår Facebook side www.facebook.com/ski.svommeskole


0 Kommentar

Høstens stevner 2020

Postet av Ski Svømmeklubb den 18. Aug 2020

Høstens aktivitetskalender er nå lagt ut. Det er stevner for alle gruppene A/B/C/D. Noter i kalenderen! For mer info og detaljer se Aktivitetskalenderen


0 Kommentar

Oppstart av svømming Nordre Follo etter COVID-19

Postet av Ski Svømmeklubb den 16. Aug 2020

Vedlagt informasjon til svømmere og foresatte om oppstart av svømming høsten 2020 etter COVID-19. Styret ber om at alle leser igjennom dokumentene og forholder seg til det som står skrevet. 

A-vakt på Ski bad og L-vakt på Langhus bad har fått et par tilleggsoppgaver under vakten som skal gjennomføres hver vakt. Vedlagt eget skriv om dette. 

Informasjon til medlemmer Koronaoppstart

Oppstart av svømming Nordre Follo etter COVID-19

Rutine L-vakt Langhus og A-vakt Ski bad høsten 20200 Kommentar

Levert avIdrettenOnline