Ullbergstrofén 2018 - suveren innsats fra Ski SK

Postet av Ski Svømmeklubb den 30. Apr 2018

Gøteborgs tradisjonsrike internasjonale svømmestevne, Ullbergstrofén, gikk av stabelen 27.-29 april. Dette er blant Sveriges viktigste internasjonale svømmestevner.

Jacob Meilvåg, (17 år), en svømmer som sterkt nærmer seg toppen i Norge i brystsvømming, tok sensasjonelt gull og sølv i den nest eldste klassen (16-17 år) og Hans-Martin Trandem, (19 år) tok bronse i et sterkt startfelt, også det i brystsvømming. David Timmer Endal (18 år), som har sanket flere medaljer i NM det ...siste året, tok flere sterke, men også bitre, fjerdeplasseringer.

Flere Ski svømmere viste sterk fremgang. Johannes Aas nærmer seg NM-kvalifisering for juniorer og Lukas Rahm (16 år) satt personlig rekord på flere distanser. Ski svømmeklubb hadde også tre yngre svømmere som var kvalifisert for Ullbergtrofén; Christian Haaland og Martin Strøm 13 år og Georg Underland 14 år, som alle viste sterk fremgang. Eldre gutter som Lars-Hogne Oseth og Tobias Halås, satte også gode personlige rekorder, men fikk ikke finaleplasseringer.

"Som hovedtrener er jeg kjempefornøyd med denne svømmehelgen. Mange svømmere viser potensial, og som jeg har sagt før, vi er faktisk veldig gode, om ikke best, når det gjelder" sier Ski svømmeklubbs trener Andreas Lidholm.



Sommersvøm 2018 - vi søker instruktører

Postet av Ski Svømmeklubb den 11. Apr 2018

Hei! Også i år skal vi arrangere Sommersvøm den første uken i skoleferien (uke 26).

Denne gangen satser vi på å få på plass enda flere barn enn vi hadde i fjor, og tar derfor sikte på å bruke både Langhus og Ski Bad. Det er Anniken og Elin som skal ha ansvaret for å gjennomføre uken, men styret sørger for organiseringen. Sommersvøm er et aktivitetstilbud med svømming og aktivitet for barn som har skoleferie.

Til dette trenger vi instruktører. Som i fjor vil vi prioritere våre egne aktive svømmere, helst med gjennomført livredder- og instruktørkurs. Alle som kunne tenke seg å være med som instruktører kan sende meg en e-post til sportsleder.ski_sk@outlook.com, en melding på Messenger eller kommentere innlegget på medlemssidene på FB, så setter jeg dere opp på listen med kandidater. Jeg ber om å få opplyst alder og om du har instruktør- og/eller livredderkurs.

Hvor mange vi kan tilby jobb til er det vanskelig å vite før vi får oversikt over påmeldingene, men vi håper å ha en ganske klar liste mot slutten av mai. Det kommer vi uansett tilbake til.

Ta bare kontakt hvis dere har spørsmål, hilsen Jardar



​Intensivkurs i mai - svømmeopplæring før sommerferien

Postet av Ski Svømmeklubb den 3. Apr 2018

Påmelding til intensivkurs i mai er åpnet på tryggivann.no. Vi tilbyr 4 uker med svømmeopplæring, i forkant av sommerferien, hvor både nye og gamle svømmere kan delta. 

Tilbudet er fordelt på to ukedager; tirsdag og onsdag ettermiddag.
På tirsdager vil kursene gjennomføres på Finstadtunet og ha varighet på ca. 45 minutter. Kurset tilbys i aldersgruppen 4-6 år, og barnet skal ha med seg en foresatt i vannet. To instruktører vil være tilstede på kanten, eller i vannet dersom vi ser behov for det.

Onsdager vil det gjennomføres kurs med varighet på ca. 45 minutter. Her ønsker vi hovedsakelig litt eldre barn med tanke på at vannet kan oppleves som litt kaldt og dypt for de minste. Vi har satt aldersgrense 5 år på dette kurset, og informerer at det er en fordel at barna er trygge i vannet hvis de skal delta på dette kurset.

Informasjon om de ulike kursene ligger også ute på tryggivann.no. Ved øvrige spørsmål ta kontakt med kursansvarlige på mail: kurs.skisk@outlook.com eller via vår Facebook-side Svømmeskolen Ski SK.

Vi sees!