klubben i mitt hjerte - Stem her

Postet av Ski Svømmeklubb den 27. Okt 2019

📣 Stem på Ski svømmeklubb HVER DAG fra både din mobil, nettbrett & PC og vi er med i konkurransen om dagspremie på kr 10 000❗️ Hjelp din svømmeklubb i nærmiljøet ved å avgi din stemme. Tusen takk!

https://www.spleis.no/project/87836



Påmelding Svømmeskole kurs Vinter 2019 er åpnet

Postet av Ski Svømmeklubb den 27. Okt 2019

PÅMELDING FOR KURS I VINTER ER ÅPNET!  Kursene i november til februar er nå tilgjengelige på Tygg i vann: https://www.tryggivann.no/viskurs.aspx?arr=104  Er det spørsmål rundt kursene eller liknende, er det bare å kontakte oss på mail: kurs.skisk@outlook.com



STENGT Folkebad fredag 25. oktober

Postet av Ski Svømmeklubb den 25. Okt 2019

Langhus bad må dessverre holde stengt i dag 25. oktober, pga. teknisk rensing av bassengvann. Om alt fungerer som det skal åpner bassenget lørdag 26. oktober.

 "Stengingen betyr at vi ikke har ett skikkelig svømmebasseng i hele Follo i dag. Vi håper at vi kan åpne igjen i morgen. Både Nordbytun bad i Ås og Sofiemyr i Oppegård er stengt pga. oppussing. Et mindre tidsavbrudd her på Langhus har derfor betydning for svømmerne i hele Follo som må trene her nå. Det er også krise for tilbudet til publikum som bruker badene. Vi håper alt er i orden til i morgen", sier styreleder i Ski svømmeklubb, Erik Underland.



Trening avlyst torsdag 24/0 og fredag 25/10

Postet av Ski Svømmeklubb den 24. Okt 2019

All trening på Langhus bad er avlyst både torsdag og fredag denne uken. Badet må renses!



Høstleir i Hellas

Postet av Ski Svømmeklubb den 3. Okt 2019

Denne uken er vi på treningsleir i Hellas.🏊‍♂️💦 Det er varmt og godt og det trenes i 50 m basseng. Vi har 2 treningspass á 2 timer hver dag pluss styrketrening. Nå legges formen for høstens stevner. #HeiaSkiSK❗️