Bestilling av klubbtøy

Postet av Ski Svømmeklubb den 28. Mar 2019

På tide med nytt klubbtøy? Nå tar vi opp fellesbestilling av klubbtøy. Det er forskjellige modeller og kvaliteter, se bestillingslisten og størrelsene er "normale". For de yngste svømmere anbefaler vi kun å kjøpe inn den røde t-skjorten med initialer. De vokser fort og det viktigste er at de har den røde t-skjorten på stevner.

For svømmere er det røde t-skjorter, gensere og jakker som gjelder og samt marineblå bukser. For Masters er det marineblått hele veien. Supportere har egne, hvite t-skjorter.

For nedlastning av bestillingslister, klikk på de forskjellige linkene her:

Klubbtøy - bestilling 2019 Svømmer.pdf
Klubbtøy - bestilling 2019 Masters.pdf
Klubbtøy - bestilling 2019 Supporter.pdf

Bestilling kan gjøres på følgende måter: Frist for bestilling: mandag 15. april
Møt opp på Langhus bad onsdag 11. april mellom 18:45 og 19:15 - betaling mottas med kort eller Vipps. Vipps nr: 12031.

Du kan også sende din bestilling via mail til    kontakt.skisk@outlook.com og betale med Vipps, MEN da MÅ du huske å merke betalingen samtidig i VIPPS med svømmerens navn! Det er viktig - ellers vet vi ikke hvem det gjelder! Frist: mandag 15. april





Ny svømmehall på langhus

Postet av Ski Svømmeklubb den 20. Mar 2019

Tirsdag 20. mars hadde Ski kommune og NCC kontrakts- og oppstartsmøte i forbindelse med ny svømmehall på Langhus. 

Svømmehallen skal etter planen stå ferdig 31.12.2021.

– Dette er et stort og spennende prosjekt som skal bli til glede for våre innbyggere. Vi gleder oss til spaden settes i jorda og til samarbeidet med NCC, sa rådmann Jane Short Aurlien i innledningen av møtet.

Du finner mer informasjon om prosjektet her.



Ullbergstrofèn, 26.-28. april 2019, Gøteborg, for kvalifiserte

Postet av Ski Svømmeklubb den 19. Mar 2019

Påmeldingsfrist for Ullbergstrofèn er fredag 22. mars. Vi antar at alle som har oppnådd kvalifiseringskravene (se vedlegg) blir med. Ta kontakt med trener om du er i tvil om deltagelse. 

Påmeldinger sendes: pameldingski@gmail.com

Vi bor på Clarion Collection Hotel Odin, Odinsgatan 6, Gøteborg. Kostnad: ca. Kr. 1.900,- pr. svømmer. Prisen er oppgitt som en ca.pris, ettersom endelig pris kommer an på hvor mange som reiser og hvordan rominndelingen blir (dobbelrom/trippelrom/firemannsrom).

RikttiderUllberg.xlsx   Inbjudan19swe.pdf   Invitasjon_Ullbergstrofeen_2019.docx



Påskeleir i Elverum 14.-17. april 2019

Postet av Ski Svømmeklubb den 19. Mar 2019

Svømmere fra A, B og C partiet er invitert til denne leiren. Turen vil bli godt tilrettelagt for de yngre svømmerne. Det vil være hovedfokus på trening, men det legges også opp til sosiale arrangementer sammen med Elverum svømmerne.

Ski svømmeklubb stiller med 2 trenere. I tillegg til dette ønsker vi en voksenrepresentant. Interesserte bes melde seg så raskt som mulig. Transport: Det legges opp til transport med tog fra Langhus, med avreise fra Langhus stasjon er søndag 14. april klokken 08.45.Retur fra Elverum onsdag 17. april klokken 15.20. med ankomst på Langhus stasjon klokken 18.03

Påmelding via mail til stevne.ski@live.no



Årsmøte 19. mars kl. 19:30

Postet av Ski Svømmeklubb den 19. Mar 2019

Husk årsmøte ikveld 19. mars kl 19:30, Langhus speiderhus (Bøhlerveien 6, 1405 Langhus).  Saksliste og øvrige saksdokumenter er distribuert til alle klubbens medlemmer.