Viktig beskjed til alle vakter Publikumsbad

Postet av Ski Svømmeklubb den 24. Aug 2020

VIKTIG beskjed til alle L-vakter og K-vakter og A-vakter. Vedlagt Rutine for høsten. ALLE med A-vakt og L-vakt og K-vakt bes lese igjennom og følge rutinene. Dette er viktig for at vi skal kunne holde åpent publikumsbad / svømmehall.

Rutine L-vakt Langhus og A-vakt Ski bad høsten 2020


0 Kommentar

VAKTLISTE publikumsbad fra fra uke 41 til 51 2020

Postet av Ski Svømmeklubb den 24. Aug 2020

❗️Vaktliste for publikumsbadet vedlagt❗️ Ber alle notere sine vakter og gjøre seg kjent med vaktrutiner som finnes her: http://www.skisk.no/p/23076/rutiner-and-skjemaer
  • A-vakt = ansvarsvakt m/livredderkompetanse
  • K-vakt = kassevakt
  • L-vakt = livredder vak (ungdom m/liveredderkompetanse på Langhus bad)
Foreldredugnader er i kolonne F og merket med K-vakt. Vi har en begrensning på 20 besøkende på samme tid, K-vakt bes telle ved inn- og utgang samt føre liste over besøkende (navn og tlf.nr pga smittevern).
Vi opplever at noen kassevakter ikke stiller opp på foreldredugnad. Det er viktig at dere aktivt forsøker å bytte vakt. Publikumsbadet er en meget viktig inntekt for klubben  og vi hjelper hverandre med å bytte. Vakter byttes via Facebook "Ski Svømmeklubb Medlem" eller ved å avtale direkte med andre.
Pga. Covid-19 er pålegges K-vakt å føre liste over besøkende (navn og tlf nr) og L-vakter har noe ekstra oppgaver for renhold av berøringsflater.

Oppdatert vaktliste pr 6. oktober finner du her: Vaktliste uke 41-51 2020 oppdatert 12 okt.

Oppdatert timeliste for A og L vakt her: Timeliste A og L vakt fra uke 41-51 2020 oppdatert 6 okt.


0 Kommentar

Påmelding svømmekurs høsten 2020 er åpnet!

Postet av Ski Svømmeklubb den 21. Aug 2020

Hei! Vi begynner med ny kursrunde i uke 38,15. og 16.september. Alle kurs ligger ute på tryggivann

For påmelding alle kurs - følg linken her: https://tryggivann.no 

(Tryggivann har fått nytt design, men velg "Søk aktivitet hos klubb", velg "Viken" og deretter klubb "Ski SK" - så kommer kursene opp).
Spørsmål? ta kontakt med svømmeskolen via mail: Camilla@skisk.no eller still spørsmål på vår Facebook side www.facebook.com/ski.svommeskole


0 Kommentar

Høstens stevner 2020

Postet av Ski Svømmeklubb den 18. Aug 2020

Høstens aktivitetskalender er nå lagt ut. Det er stevner for alle gruppene A/B/C/D. Noter i kalenderen! For mer info og detaljer se Aktivitetskalenderen


0 Kommentar

Oppstart av svømming Nordre Follo etter COVID-19

Postet av Ski Svømmeklubb den 16. Aug 2020

Vedlagt informasjon til svømmere og foresatte om oppstart av svømming høsten 2020 etter COVID-19. Styret ber om at alle leser igjennom dokumentene og forholder seg til det som står skrevet. 

A-vakt på Ski bad og L-vakt på Langhus bad har fått et par tilleggsoppgaver under vakten som skal gjennomføres hver vakt. Vedlagt eget skriv om dette. 

Informasjon til medlemmer Koronaoppstart

Oppstart av svømming Nordre Follo etter COVID-19

Rutine L-vakt Langhus og A-vakt Ski bad høsten 20200 Kommentar

Publikumsbadene Langhus og Ski åpner!

Postet av Ski Svømmeklubb den 16. Aug 2020

Velkommen til publikumsbad! Vi er så glade for at vi igjen kan åpne badene for publikum!
Sesongen starter mandag 17. august. Vi vil gjøre vårt ytterste for en god og trygg besøksopplevelse og vi følger myndighetenes og kommunens anbefalinger og regler vedr COVID-19. Vi oppfordrer alle besøkende om å benytte håndsprit som står framme ved både ankomst og når man forlater badene. 

Alle berøringsflater blir vasket før og etter badets åpningstider samt hvert 30. minutt under åpningstid. Dette gjelder inngangsparti, garderober og inne i svømmehallen. Garderobe og dusjer kan benyttes, men annenhvert skap og annenhver dusj er avstengt og kan ikke benyttes. Likeså badstuene som holdes stengt. Vi ber publikum om å praktisere 1m avstand, ikke klemme/håndhilse og ellers holde god hygiene og sprite hender ved ankomst og når man forlater badene.

Hold deg hjemme dersom du har smitte, mistanke om smitte eller symptomer på luftveisinfeksjon.Takk!

For mer informasjon, åpningstider og billettpriser se Publikumssidene her


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline