Hold av lørdag 5. juni – da blir det flytefest!

Postet av Ski Svømmeklubb den 31. May 2021

Hele Norge svømmer og det er GRATIS adgang på Langhus og Ski bad  11:00 – 16:00. Ski svømmeklubb stiller med gratis instruktører og badevakter!

Visste du at norske svømmeferdigheter er på sisteplass i Norden? Med prosjektet «Hele Norge svømmer» vil Norges Svømmeforbund, Redningsselskapet og NRK sette drukningsforebygging, livredning og svømming i fokus! Målet er at hele landet skal bli trygge i vannet og lære seg å flyte før sommerferien!

Hva er bakgrunnen? Kun halvparten av Norges 10 åringer kan svømme. Det viser undersøkelser fra Norges Svømmeforbund. I 2020 mistet 88 mennesker livet på grunn av drukning. Trolig kunne mange av dem ha vært reddet med bedre svømme- og livredningskunnskaper. Opplæring kunne bidratt til at de hadde tatt bedre valg før de startet med aktivitet i vann. 

Vi sees!
Vi ber publikum om å overholde minimum avstand til andre badende og godt smittevern.0 Kommentar

VAKTLISTE Publikumsbad Langhus og Ski bad uke 21-24

Postet av Ski Svømmeklubb den 22. May 2021

Vaktliste for publikumsbadet er vedlagt. Vi ber alle notere sine vakter og gjøre seg kjent med vaktrutiner som finnes her: http://www.skisk.no/p/23076/rutiner-and-skjemaer
  • A-vakt = ansvarsvakt m/livredderkompetanse
  • K-vakt = kassevakt
  • L-vakt = livredder vakt (ungdom m/liveredderkompetanse på Langhus bad)
Foreldredugnader er i kolonne F og merket med K-vakt. Vi har en begrensning på 20 besøkende på samme tid, K-vakt bes påse at alle besøkende scanner QR-kode for besøksregistrering, pga smittevern.
Vi opplever at noen kassevakter ikke stiller opp på foreldredugnad. Det er viktig at dere aktivt forsøker å bytte vakt. Publikumsbadet er en meget viktig inntekt for klubben  og vi hjelper hverandre med å bytte. Vakter byttes via Facebook "Ski Svømmeklubb Medlem" eller ved å avtale direkte med hverandre.
Pga. Covid-19 er pålegges alle besøkende å registrere seg via QR-plakaten hengende på begge bad. De som ikke har mobil for registrering så kan K-vakt å føre liste over besøkende (navn og tlf nr).
L-vakter har noe ekstra oppgaver for renhold av berøringsflater.

Vaktliste fra uke 21 og fram til sommerferien (ut uke 24) 2021 finner du her Vaktliste fram til sommerferie_2021.xlsx0 Kommentar

Publikumsbad åpent!

Postet av Ski Svømmeklubb den 21. May 2021

Publikumsbading fra og med tirsdag 25. mai!

Vi er så glade for å kunne åpne igjen! Vi vil gjøre vårt ytterste for at alle får en god og trygg besøksopplevelse og vi følger kommunens anbefalinger og regler vedr COVID-19. For åpningstider, se her. Det er pålagt besøksregistrering ved begge bad. Dvs at ved ankomst må man scanne en QR-kode med sin mobil og registrere sitt besøk. Dette er for å kunne gjennomføre en eventuell smittesporing. Dette er tiltak som er pålagt svømmeklubben av kommunen for å kunne holde åpent bad. Dersom man ikke får registrert seg via mobil vil kassevakt på badet være behjelpelig med registrering.

Vi oppfordrer alle besøkende om å benytte håndsprit både ved ankomst og når man forlater badene. 

Alle berøringsflater blir vasket før og etter badets åpningstider samt under åpningstiden. Garderobe og dusjer kan benyttes. Badstuene holdes stengt. Vi ber publikum om å bruke munnbind i inngangsparti og garderobene samt praktisere minst 1 m avstand, ikke klemme/håndhilse og ellers holde god hygiene/sprite hender.

Hold deg hjemme dersom du føler deg syk, har mistanke om smitte, har symptomer på luftveisinfeksjon eller sitter i karantene. Takk!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline