Sommerstengt publikumsbad

Postet av Ski Svømmeklubb den 20. Jun 2021

Fra og med mandag 21. juni er Ski og Langhus bad stengt for publikum. Vi følger skoleruta. Vi ønsker alle våre badegjester en riktig god sommer og ønsker velkommen tilbake etter skolestart i august!0 Kommentar

Treningstider uke 25 og 26

Postet av Ski Svømmeklubb den 14. Jun 2021

Oppdatert timeplan pr 18. juni


0 Kommentar

DUGNAD

Postet av Ski Svømmeklubb den 9. Jun 2021

Som dere alle vet, har dette svømmeåret vært et rart år for svømmerne og for svømmeklubben. Klubben har omtrent ikke hatt inntekter, og styret ser det derfor nødvendig at vi gjennomfører en dugnad som alle deltar på.  Hvert svømmemedlem bør selge minst fem enheter med do- eller tørkepapir. Du velger selv hva du skal selge og minimum 4 pakker ( det er lov og selge flere enn 4!) Send din bestilling til dugnads-ansvarlig Gro: groamor@gmail.com innen 6 juni. Se https://www.dugnaden.no/vare-produkter for type papir. Utlevering vil foregå i Finstadveien 25 b 10 juni.


0 Kommentar

Internt stevne søndag 26. september kl. 12:00

Postet av Ski Svømmeklubb den 6. Jun 2021

AVLYST PGA STENGT BAD!    Klubben arrangerer et internt stevne for alle treningsgrupper søndag 26. september kl 12:00 på Langhus. Det blir blir gøy! Innsvømming fra kl. 11:00. Hold av datoen! 
Vi er avhengig av litt hjelp i hallen og har laget en dugnadsliste (se her). Vennligst se igjennom om du er satt opp på noen vakter eller arbeidsoppgaver. Tusen takk for hjelp med dette!

Dugnadsliste intern stevne 26 sept.pdf


0 Kommentar

Vannet er friskmeldt og Langhus bad åpent fom torsdag 3. juni

Postet av Ski Svømmeklubb den 3. Jun 2021


0 Kommentar

Stengt bad onsdag 2. juni

Postet av Ski Svømmeklubb den 2. Jun 2021

Langhus bad stengt i dag pga tekniske problemer. Stengt for publikumsbad, kurs og trening.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline