Runar Aleksander Heen

Runar Aleksander Heen

Norgescup rundbane

Postet av Runar Aleksander Heen den 27. Apr 2014

Fantastisk flott vær med over 20 pluss grader og en veldig morsom teknisk løype dannet rammen for et godt arrangert ritt. Løypen hadde opparbeidet tekniske partier med steiner, kanter, dropp og et flott stipartilangs elven. De tørre fine forholdene gjorde løypa grei å sykle. I fjor var forholdene helt annerledes med snø, gjørme og kø. Med mange startende ble det kø på førsterunden for de fleste også i år, da mye av løypa nærmest er singeltrack.


Heid Sandstø med ny teamdrakt fikk ikke fotografen øye på før etter målgang, her på rulla...

Bra deltagelse og hard konkurranse i de fleste klassene.Spesielt i menn senior hvor eliteutøvere fra både Sverige og Danmark var med.Ikke overaskende tok svenske Mathias Wengelin hjem seieren i menn senior. I kvinner senior syklet Follos Heidi Sandstø inn til en flott andre plass, kun slått av Ingrid Jacobsen fra Halden.

Bra sykling av Folloryttere også i Master klassene ved Joar Markhus Rodal og Kjetil Westgaard med henholdsvis en tredje og femte plass.


Herman Heen, M15-16

For den resterende follogjengen var det bra sykling og innsats,men tradisjonelt tar det noen uker før ungdommen får ut mere trøkk av beina. I menn elite deltok Christian Sandstø og i menn junior Martin Kleven. I aldersklassene deltok Sebastian Berg i 13-14, og i 15-16 Markus Berg, Eirik Semb, Herman Heen og Bjørnar Jacobsen (Follo/Driv).Markus Berg og Eirik SembMartin Kleven menn juniorChristian Sandstø menn elite


Sebastian Berg i M13-14Bjørnar Jacobsen Driv IL /Follo SK


Flere bilder på Google+

NC ritt rundbane Fiskum 27.04.2014

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline