Runar Aleksander Heen

Runar Aleksander Heen

Follo ung og påske i Danmark

Postet av Runar Aleksander Heen den 19. Apr 2014

Vanligvis har Follo Sk vært innlosjert på leirskolen i Hillerød. I år var denne bortleid til en stor gruppe fra RødeKors, så vi måtte finne et alternativt sted å bo. Vi ønsket å bo i nærheten av skogene vi vanligvis har syklet i, og valget falt på Danhostel i Fredensborg kun noen få kilometer fra Store Dyrehave og Gribskov.

Men med et annet utgangspunkt og en meget sykkelinteressert vert har vi i år funnet en ny kul rundløype i Danstrup Hegn mellom Helsingør og Fredensborg. Det er en fin og variert løype med flott flyt og kule terrengvariasjoner.

Meget god mat og hyggelig betjening på Danhostel i Fredensborg har også bidratt til et vellykket opphold også denne påsken.

Treningen har variert mellom landevei og terreng og ikke minst banesykling i Ballerup Superarena. Jeg tror jeg snakker for alle at dette var en veldig morsom opplevelse. Vi ble delt opp i lag og syklet 4 manns lag, fellesstart og utslagingsløp. Bane må vi definitivt få bygget på østlandsområdet, det kan egentlig ikke være så vanskelig :)

Bilder og video under Follo Ung.

Takk til alle som bidro og deltok på turen.Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline