Runar Aleksander Heen

Runar Aleksander Heen

Kalas CUP Greverud - 30. august 2017

Postet av Runar Aleksander Heen den 16. Aug 2016

Årets syvende ritt i Kalas Cup holdes som i fjor på Østre Greverud Idrettspark i Oppegård kommune. Idrettsparken er en flott arena med fasiliteter som garderober og gode parkeringsmuligheter. Fra Oslo følg E6 sydover til avkjøring nummer 23 mot Oppegård. Følg FV156 for deretter å ta til RV152 mot Oppegård og Greverud. Adressen er Kongeveien 289, Oppegård.


P: Parkering Østre Greverud Idrettspark
S/G: Sekretariat, Garderober og Start/Mål område


Området er et populært turområde og brukere er ikke vant med terrengsykkelritt. Vi ber derfor alle om å ta hensyn til dette, så skal vi som arrangør stille med nødvendig informasjon, merking og vakter.

Der er i år laget tre løypetraseer, lang, mellom-lang og kort løype. Alle traseene går på en blanding av grusvei i lysløype og brede etablerte stier i området. Det blir noen endringer i start og mål området pga et nytt treningsfelt på plenen ved fjorårets målgang

Kort Løype
Start på plenen nord for grusbanen og ut lysløypa. Etter 750 meter går løypa ned mot arenaen igjen og tar en sløye nede ved fotballbanen før målgang ved grusbanen. Lengde er 1,15 km med 15 høydemeter.

Mellom-lang løype
Ny trase i 2017 med mer sti enn fjoråret. Start på plenen nord for grusbanene og ut lysløypa. Traseen følger lysløypa i 1,2 km før det går over på sti nordover. Kommer så inn på hogstfeltet og følger lang løype via boplassene Grytebråtan og Nylendet ned til Idrettsparken. Lengde på runden er 2,9 km med 40 høydemeter.

Lang Løype
Start på plenen nord for grusbanen og ut lysløypa. Her sykles det 1,1 km langs lysløypa før traseen går ut på sti mot Laugskollen. Trase følger så lysløype videre før den går inn på sti over Gryteåsen, deretter via de nedlagte boplassene Grytebråtan og Nylendet ned til Idrettsparken. Lengde på runden er 4,3 km med 85 høydemeter.


Arena kart


Parkering på grusbanen, Sekretariat og garderobe i klubbhuset. Målgang vil bli flyttet 
til gressplen nord for grusbanen.


For informasjon, resultater og påmelding se Kalas Cup Kalas sin hjemmeside


Mvh
Rittleder: Runar Heen
epost: kontingent@follosk.no

Mobil: 95212096


Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc