Velkommen

Her finner du informasjon om Ski Svømmeklubb, nyheter fra svømmeklubben og informasjon om folkebadene. Svømmeklubben tilbyr utleie av badene.

Påmelding til svømmekurs

Påmelding til våre svømmekurs gjøres via tryggivann.no
Der ligger det informasjon om de ulike kursene vi tilbyr, priser og tidspunkt. Trenger du mer info? Besøk våre svømmeskole sider her.

Har du lyst til å lære å svømme eller begynne på svømmetrening?

Vi ønsker alle som ønsker å svømme hjertelig velkommen! Vi tilbyr svømmekurs til barn fra fire år og oppover på alle nivå, fra de som trenger å bli trygge i vann til de som allerede er svømmedyktige og ønsker å videreutvikle svømmeferdighetene sine. I tillegg tilbyr vi svømmekurs for voksne. Les mer under menypunktet "svømmeskole".

Vi tilbyr også prøvesvømming for de som ønsker å begynne med svømmetrening og minimum kan svømme 200 meter sammenhengende og har ferdigheter tilsvarende kursnivå Sel og Sjøløve, følgende dager, fra kl. 1930-2000 på Langhus bad:

  • ikke bestemt - ta kontakt

Vennligst gi beskjed via "kontakt oss" om navnet på barnet og når dere kommer på prøvesvømming, samt litt om svømmeferdighetene. Husk å møte ferdig skiftet ca. 10 minutter før!

Last ned brosjyre: Ski Svømmeklubb

Powered by: Bloc