Flotte prestasjoner av Ski Svømmeklubb under LÅMØ Øst

Postet av Siw-Therese Aarum den 15. Feb 2017


Ski Svømmeklubb stilte med 3 svømmere til LÅMØ Øst helgen 10.-12. Februar 2017; Jacob Meilvåg (2001), Elias Noah Tjørstheim Halvorsen (2002) og Christian Haaland (2005). Michelle Ly var også kvalifisert, men hadde ikke anledning til å delta.

LÅMØ (Landsårsklassemønstring) gjennomføres på samme tidspunkt i 5 ulike regioner (nord, midt, vest, sør og øst). Her konkurrerer de 24 beste svømmerne mot hverandre i øvelsene 400 m fri, 200 m medley, 200 m rygg, 200 m bryst og 100 m fly – et stevne som har fokus på variasjon og utholdenhet. Øst er landets beste region og ligger du blant topp 24 så tilsvarer dette topp 50 på landsbasis.

Noah gjorde en flott innsats med personbeste i alle sine øvelser, og viste med dette hva han er god for. Noah ble 20. beste i regionen.

Jakob, som nylig også var kvalifisert til UM i høst, viste fortsatt fremgang med å gjøre personbeste i 2 av øvelsene. Ellers lå han rundt personbeste på de øvrige øvelsene. Jacob ble også 20. beste i regionen.

For debutanten Christian var det et stort mål å ta seg til LÅMØ, spesielt ettersom han for ett år siden kun konkurrerte i en øvelse. Christian har hatt en flott fremgang det siste året og kan være stolt av at han nå behersker og kan konkurrere i alle svømmeartene.

Samlet sett ble det i mesterskapet personbeste på rundt 65 %, noe som er bra. Klubben har som mål at personbeste ligger på 80 % og at flere yngre svømmere kan delta i neste års LÅMØ Øst.


"Hovedtrener Andreas Lidholm, Ski Svømmeklubb"Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.