Velkommen til Roald Amundsen Cup 2022

Svømmegruppa i Kolbotn idrettslag og Ski svømmeklubb har gleden av å invitere til Roald Amundsen Cup 30. april og 1. mai. Stevnehelgen starter med rekruttstevne lørdag morgen 30. mai, og fortsetter med approbert stevne lørdag ettermiddag 30. april og søndag 1. mai.

Konkurransene finner sted i Sofiemyr svømmehall (Holbergs Vei 39, 1412 Sofiemyr).

Bassenget på Sofiemyr ble renovert i 2020 og har nye startpaller fra Swiss Timing. Vi tror på mange gode tider i bassenget!

Vi tildeler bestemannspremier til den dame og herre som har høyeste sammenlagte poengsum i tre øvelser med ulike svømmearter. Svømmeartene fri, rygg, bryst, butterfly og medley teller. Bestemannspermien er gavekort på kr. 500,-.

Vi har også finaleheat i 50 butterfly, 50 rygg og 50 bryst med egen premiering.

Det er gratis parkering ved svømmehallen, men det kan være begrenset med parkeringsplasser rett utenfor hallen. Det er jevnlig parkeringskontroller og noter deg derfor at vi har gratis P-plasser ved Sofiemyr stadion med ca. 300 meter å gå (se innbydelsen for kart).


Rekrutt- og approbert stevne i Sofiemyrhallen lørdag 30. april og søndag 1. mai 2022

Stevnet arrangeres i henhold til terminliste, NSFs lover og regler og med NSFs godkjenning. Vårt mål er å arrangere stevner som stimulerer til et godt sosialt miljø og gode sportslige prestasjoner. Bassenget er 25 meter, har 6 baner med bølgedempende baneskiller. Vannet holder ca. 27C. Bruk av badehette er påbudt. Det benyttes elektronisk tidtakning under stevnet og resultater, startlister, heatlister, tidsskjema og øvrig informasjon blir kontinuerlig oppdatert og kan følges på www.livetiming.no

Nytt av året er av vi har A og B finaler med direkte kvalifisering fra øvelsene 50 rygg, 50 bryst og 50 butterfly for de 12 beste totalt av hvert kjønn. Det er innmarsj på alle finaleheat.

Stevnet er åpent for følgende årsklasser

Stevnet er åpent for lisensierte svømmere med minste alder 9 år til senior. 

Rekruttstevne vil bli arrangert lørdag formiddag 30. april. Se egen invitasjon på www.medley.no

Tidspunkter

Lørdag 30. april
Søndag 1. mai
Innsvømming kl. 11:00
Innsvømming kl. 08:00
Lagledermøte kl. 11:00
(sykerom til venstre hovedinngang til Sofiemyrhallen)

Stevnestart kl. 12:00
Stevnestart kl. 09:00

Påmelding

Påmelding må være påmeldingsansvarlig i hende innen 20. april kl. 24.00. Påmeldingen sendes pr e-post (XML-fil) til jostein.aure@gmail.com og merkes” Påmelding RA-CUP 2022 <klubb>”. Påmeldingsansvarlig: Jostein Aure Tlf.+ 47 99307248. Arrangøren vil kunne sette begrensninger i antall påmeldte/øvelser pr. svømmer hvis stevnet viser seg å bli for langvarig. Vi oppfordrer alle som ikke har oppnådd tid siste 12 mnd. til å melde på med stipulert tid slik G22A5 i generelle regler for idretten gir anledning til. Bindende påmelding ved fristen. 

Etteranmelding

Elektronisk etteranmelding godtas frem til lagledermøte lørdag og vil tildeles såfremt det er plass i ledige baner. Dette faktureres klubbene samlet etter stevnet.

Startkontigent

Kr. 100,- pr. individuell start og kr. 200,- for stafettlag. Startkontingent for årsklasse 2012 og 2013 er kr 100,- for hele stevnet, uansett antall øvelser.

For nedlastbar innbydelse klikk her


Rekruttstevne i Sofiemyrhallen lørdag 30. april 2022

Vårt mål er å arrangere stevner som stimulerer til et godt sosialt miljø og gode sportslige prestasjoner. Stevnet er 

åpent for alle rekrutter, og det blir deltakerpremier til alle.

Bassenget er 25 meter, har 6 baner med bølgedempende baneskiller, holder ca. 27 C og har kloret ferskvann. Bruk av badehette er påbudt.

Tidspunkter

  • Innsvømming  kl. 08.15 (dørene åpnes 07:30)
  • Lagledermøte kl. 08.15 (sykerom – til venstre etter hovedinngang)
  • Stevnestart     kl. 09.00

Påmelding

Påmelding må være påmeldingsansvarlig i hende innen 20. april kl. 24.00. Påmeldingen (XML-fil) sendes pr e-post til jostein.aure@gmail.com og merkes ”Påmelding RA-Rekrutt 2022 ”. Påmeldingsansvarlig: Jostein Aure tlf.+47 99307248. Arrangøren vil kunne sette begrensninger i antall påmeldte / øvelser pr. svømmer hvis stevnet viser seg å bli for langvarig. Det er bindende påmelding ihht påmeldingsfristen. 

Etteranmelding

Etteranmelding godtas i ledige baner. 

Startkontigent

Startkontingent er kr 100,- for hele stevnet, uansett antall øvelser. Startkontigenter faktureres klubbene etter stevnet. Oppgi e-post faktura-adresse ved påmelding.

For nedlastbar innbydelse klikk her