Har du lyst å begynne og svømme?

Vi ønsker alle som ønsker å svømme hjertelige velkomne!

Vi tilbyr svømmekurs til barn fra fire år og oppover og på alle nivå, fra de som trenger å bli trygge i vann til de som allerede er svømmedyktige og ønsker å videreutvikle svømmeferdighetene sine.

Les mer under menypunktet "svømmeskolen" eller ta kontakt med oss på "kontakt oss".

Vi tilbyr også prøvesvømming følgende dager for de som ønsker å begynne å trene sammen med svømmegruppene våre, fra kl. 1930-2000 på Langhus bad:

  • mandag 23. oktober 2017

For å kunne komme på prøvesvømming må man minimum kunne svømme 200 m sammenhengende og ha svømmeferdigheter tilsvarende kursnivå Sel og Sjøløve.
Vennligst gi beskjed via "kontakt oss" om navnet på barnet og når dere kommer på prøvesvømming. Husk å møte ferdig skiftet ca. 10 minutter før!


Treningsgruppene

Ski svømmeklubb har fire aktive svømmegrupper på ulikt nivå, i tillegg til egen gruppe for Integrerte og Masters. Hver gruppe har trening og aktiviteter tilpasset gruppen.

Svømmeskolen
Se egen link under toppmenyen for mer informasjon om svømmeskolen. 


Medley gruppe (D / E-gruppe)
Våre yngste svømmere (rekruttene) trener på Langhus bad, 1-2 ganger pr. uke. Mer informasjon om Medley gruppe finner du under gruppens egen link.


C.gruppe
Svømmerne trener 1-3 gang pr. uke + landøkter. Mer informasjon om LÅMØ gruppe II finner du under gruppens egen link.


B-gruppe
Svømmerne trener på Langhus bad og trener 6-7 ganger pr. uke + landøkter. Mer informasjon om LÅMØ gruppe I finner du under gruppens egen link.


Mesterskapsgruppe A-gruppe
Svømmerne trener på Langhus bad og trener 6-7 ganger pr. uke + landøkter. Mer informasjon om Mesterskapsgruppen finner du under gruppens egen link.


Funksjonshemmede (Integrerte)
Klubben har også et tilbud til funksjonshemmede. Kontakt oss via "kontakt oss" for mer informasjon.

Masters
På Langhus bad har klubben også et treningstilbud for Mastersvømmere (alder 25 år +), som både ønsker å holde seg i form og som ønsker å konkurrere. Flere av våre mastere har også vært med i NM for Masters. Mer informasjon om Masters finner du under gruppens egen link.