Publikumsbad er åpent!

Postet av Ski Svømmeklubb den 17. Des 2020

Velkommen til publikumsbad! 
Vi vil gjøre vårt ytterste for at alle får en god og trygg besøksopplevelse og vi følger kommunens anbefalinger og regler vedr COVID-19. Det er pålagt besøksregistrering ved begge bad. Dvs at ved ankomst må man scanne en QR-kode med sin mobil og registrere sitt besøk. Dette er for å kunne gjennomføre en eventuell smittesporing. Dette er tiltak som er pålagt svømmeklubben av kommunen for å kunne holde åpent bad. Dersom man ikke får registrert seg via mobil vil kassevakt på badet være behjelpelig med registrering.

Vi oppfordrer alle besøkende om å benytte håndsprit som står framme ved både ankomst og når man forlater badene, samt god hygiene. 

Alle berøringsflater blir vasket før og etter badets åpningstider samt hvert 30. minutt under åpningstid. Dette gjelder inngangsparti, garderober og inne i svømmehallen. Garderobe og dusjer kan benyttes, men annenhvert skap og annenhver dusj er avstengt og kan ikke benyttes. Likeså badstuene som holdes stengt. Vi ber publikum om å praktisere 1 m avstand, ikke klemme/håndhilse og ellers holde god hygiene og sprite hender.

Hold deg hjemme dersom du føler deg syk, har mistanke om smitte eller symptomer på luftveisinfeksjon eller sitter i karantene. Takk!

For mer informasjon, åpningstider og billettpriser se Publikumssidene her


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.