Roald Amundsen Cup i november 2023

Postet av Ski Svømmeklubb den 30. Okt 2023


Velkommen til høstens høydepunkt i Sofiemyr svømmehall. Kolbotn IL Svømming og Ski Svømmeklubb inviterer til stevnehelg lørdag 4. og søndag 5. november 2023.

Klokken 09.00 lørdag morgen starter Roald Amundsen rekruttstevne, og deretter er det Roald Amundsen Cup (approbert stevne), både lørdag og søndag. Vårt mål er å arrangere stevner som stimulerer til et godt sosialt miljø og gode sportslige prestasjoner.

Rekruttstevnet er åpent for alle, og det blir deltakerpremie til alle. Bli gjerne igjen i svømmehallen etter rekruttstevnet for å se mange NM-utøvere i aksjon! RA Cup har A- og B-finaler med direkte kvalifisering fra øvelsene 50 rygg, 50 bryst og 50 butterfly for de 12 beste totalt av hvert kjønn. Det er innmarsj på alle finaleheat og egen premiering. Vi tildeler bestemannspremier til den dame og herre, som har høyeste sammenlagte poengsum i tre øvelser med ulike svømmearter: fri, rygg, bryst, butterfly og medley. Det tildeles også pokal til vinnerlaget på Medley Mix stafetten!

Sofiemyr svømmehallen er en del av Sofiemyrhallen (Holbergs vei 39, 1412 Sofiemyr). Det er begrenset med P-plasser rett utenfor hallen og det er jevnlig parkeringskontroll på tilgrensende områder, så det kan lønne seg å parkere på anviste plasser. Vi kommer ha parkering foran Sofiemyrhallen og inne på Fløysbonn Skole som vanlig (når du kommer inn og tar av Holbergs vei, og ser hallen midt i mot, så til høyre etter ca 20 meter). Roald Amundsen Videregående Skole (Bregneveien 2, 1412 Sofiemyr) har en god del gratis plasser. Det pågår byggearbeider ved Klubbhuset nede i Kongeveien, og parkeringen her er ikke tilgjengelig under dette stevnet.

Velkommen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.