Nye Langhus bad - gled dere!

Postet av Ski Svømmeklubb den 9. Feb 2024

Representanter fra klubben var på befaring sammen med kommunen i den nye svømmehallen i uke 6. Anlegget begynner nå å ta form og nærme seg ferdigstillelse. Basert på det vi så, er vi sikre på at vi kommer til å få en flott svømmehall med et stort og fleksibelt basseng (25x21m, 8 baner og hev-senk bunn på 1/3), gode lyd- og lysforhold, og godt tilrettelagte administrative funksjoner.

Prosjektet er i rute, og kommunen planlegger overtakelse i månedsskiftet mai/juni 2024. Åpning og ordinær drift er ikke fastsatt ennå, men planen er at hallen settes i drift tidlig høst 2024, sannsynligvis i september.

Det er mulig at klubben i løpet av testfasen på våren 2024 vil gjennomføre en del av sine treninger i hallen, men detaljer for dette er ikke avklart ennå. Vi har uansett meldt oss som særs villige og klare til å kunne bidra med testing av anlegget i forkant av åpningen.

Tider for trening, publikumsbad, svømmeskole osv. er det for tidlig å si noe om, men vi vil komme tilbake med informasjon om dette så snart vi vet noe mer. I mellomtiden  gleder vi oss over et prosjekt som er i rute med fasiliteter, kapasitet og standard som vil gi et stort løft for svømmesporten i Nordre Follo. Vi gleder oss!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.