Fremgangen fortsetter i Ski Svømmeklubb

Postet av Siw-Therese Aarum den 14. Nov 2016

Under Nordsjøstevnet (internasjonalt stevne) i Stavanger helgen 4-6. November 2016 fortsatte fremgangen for Ski Svømmeklubb (klubben).

I år stilte klubben med 7 svømmere – Dag Johan Fjelde, David T. Endal, Astrid Grimstad, Jacob Meilvåg, Sindre Gonsholt Molteberg, Julie Swensen og Hans-Martin Trandem - mot 3 svømmere året før.

Dag (17 år) gjorde en flott innsats på 100 m fly, noe som også medførte ny klubbrekord. I tillegg slettet han sin gamle klubbrekord på 200 fly. Dag ble 5. beste i aldersklassen 17-18 år.

David (16 år) fortsatte fremgangen og kvalifiserte seg til ytterligere 2 øvelser til UM/JNM (100 m og 200 m fri). Han slettet også klubbrekorden på 200 m fri. David ble i aldersgruppen 15-16 år 6. beste på fri og 8. beste på rygg.

Astrid sin flotte innsats på 50 m rygg medførte ytterligere personbeste og hun er i nærheten av å kvalifisere seg til NM på 50 m og 100 m rygg.

Hans-Martin gjør også et flott innsats under stevnet og ble 4. beste i aldersgruppen 17-18 år på 50 m bryst.

Jacob (15 år) og Julie (14 år) sine flotte prestasjoner viser at klubbens yngre svømmere går en lys fremtid i møte.

Ikke nok med dette – det ble også satt klubb ny klubbrekord på 4*100 m medley. Denne flotte bragden sto Dag, David, Sindre og Hans-Martin for. Stafettlaget ble 13. beste lag på herresiden.

Oppsummert fra en fornøyd hovedtrener Andreas Lidholm:

”Ski Svømmeklubb er i vekst og er i ferd med å bli en sterk norsk svømmeklubb. Vi begynner å få en stor gruppe med gode nasjonale svømmere, som stadig er i utvikling. Det skjer ting i klubben, som gjør at unge talenter vokser frem, mer og mer”.

Det er svært gledelig å se fremgangen til svømmerne og at klubben stiller med flere deltakere enn tidligere år. Gratulerer med flott innsats og resultater!

Det skal bli moro å følge med hvordan våre svømmere gjør det under UM/JNM 17.-20. November i Bergen. Lykke til!

Se også oppslag i Østlandets Blad: ØBKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.