Imponerende resultater under UM og JNM i Bergen 17.-20. november 2016

Postet av Siw-Therese Aarum den 18. Nov 2016


Ski Svømmeklubb (Ski SK) imponerer under UM og JNM i Bergen 17.-20. november og når stadig høyere nivåer innen norsk svømming.

I alt deltok ikke mindre enn 5 svømmere fra Ski SK; Dag Johan Fjelde (17), David Endal (16), Jacob Meilvåg (15), Sindre Gonshold Molteberg (17) og Hans-Martin Trandem (18).

Jacob deltok på sitt første UM og gjorde et flott personbeste på 50 m bryst på mesterskapets første dag. Jacob går en lys fremtid i møte innen norsk mesterskapssvømming.

Hans-Martin sin innsats, som juniorer, på samme øvelse førte til ytterligere personbeste og han var ikke langt unna finaleplass. I tillegg slettet han klubbrekorden på 50 m bryst. Med fortsatt ”finsliping” og fokus på teknikk vil Hans-Martin kunne nå den øverste eliten i norsk svømming.

David konkurrerte både på UM og JNM og imponerte nok en gang i sine øvelser med god teknikk og kraftfulle tak. Det ble ytterligere personbeste på 3 av 4 øvelser og sletting av klubbrekorder på 100 m og 200 m rygg, samt 200 m fri. Fortsetter David slik, er han på god vei opp mot toppen innen norsk svømming.

Dag gjorde det sterkt i sine øvelser på 100 m og 200 m fly for juniorer. På 100 m fly var han 1. reserve og svært nær ved å svømme finale. Han knuste sine personbeste og slettet nok en gang sine tidligere klubbrekorder. Dag sin teknikk er av internasjonal klasse og med fortsatt hardt arbeid og satsning vil han også nærme seg toppen i norsk svømming.

Sindre debuterte som frisvømmer på klubbens stafettlag 4*100 medley for juniorer – ”stafetteten vi sent kommer til å glemme”.
Sindre gjør en heroisk innsats på siste etappen og svømmer med en eksplosiv intensitet, som bidrar til at Ski SK, med god margin tar heatseieren.

Stafettlaget, som bestod av David (rygg), Hans-Martin (bryst), Dag (fly) og Sindre (fri) gjorde alle en fantastisk innsats og endte til slutt på en flott 8. plass. Laget knuste også den gamle klubbrekorden med hele 9 sekunder. En flott avslutning på stevnets siste dag!

Avslutningsvis, fra en meget fornøyd hovedtrener Andreas Lidholm i ”lykkerus”:

”Vi har oppnådd alle våre mål med dette stevnet. Vi gjør 8 av 9 personbeste og er best når det gjelder. Ski SK synes på stevnet, vi oppnår respekt hos våre konkurrenter og leverer resultater, som man på forhånd nesten ikke trodde var mulig. Det er moro å være ”underdog” og slå til nedenfra. Med hardt arbeid, glede og god fokus, kan vi virkelig krige mot den absolutte eliten.

UM/JNM avgir et godt fotavtrykk for Ski SK - klubben har satt seg fast på svømmekartet og begynner for alvor å bli en klubb å regne med innen norsk svømming. Med stormskritt nærmer klubben seg toppen, og er samtidig i ferd med å skrive et nytt kapittel i klubbens historie.

Med stolthet, glede og treningsvilje vil klubbens svømmere ta et ytterligere steg inn i den norske svømmeeliten. Når de eldre svømmerne gjør det så bra og blir gode forbilder for klubbensyngre svømmere, smitter det over på de yngres egen brennende interesse og utvikling – det skaper tro, treningsmoral og mye glede”.

For informasjon om tider og alle plasseringer, gå inn på livetiming.no/UM-JNM og resultater.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.