Treningstider fram til jul

Postet av Ski Svømmeklubb den 18. Des 2020
Besøksregistrering

Postet av Ski Svømmeklubb den 18. Des 2020

Besøksregistrering! Alle som besøker Langhus og Ski bad bør registrere seg⚠️ Dette er ett ledd i felles dugnad og muliggjør en eventuell smittesporing. Scann QR-koden ved ankomst til badet hver gang. Har du ikke med mobil må du registrere ditt besøk via oppgitt link på plakaten.

Registrering
Publikumsbad er åpent!

Postet av Ski Svømmeklubb den 17. Des 2020

Velkommen til publikumsbad! 
Vi vil gjøre vårt ytterste for at alle får en god og trygg besøksopplevelse og vi følger kommunens anbefalinger og regler vedr COVID-19. Det er pålagt besøksregistrering ved begge bad. Dvs at ved ankomst må man scanne en QR-kode med sin mobil og registrere sitt besøk. Dette er for å kunne gjennomføre en eventuell smittesporing. Dette er tiltak som er pålagt svømmeklubben av kommunen for å kunne holde åpent bad. Dersom man ikke får registrert seg via mobil vil kassevakt på badet være behjelpelig med registrering.

Vi oppfordrer alle besøkende om å benytte håndsprit som står framme ved både ankomst og når man forlater badene, samt god hygiene. 

Alle berøringsflater blir vasket før og etter badets åpningstider samt hvert 30. minutt under åpningstid. Dette gjelder inngangsparti, garderober og inne i svømmehallen. Garderobe og dusjer kan benyttes, men annenhvert skap og annenhver dusj er avstengt og kan ikke benyttes. Likeså badstuene som holdes stengt. Vi ber publikum om å praktisere 1 m avstand, ikke klemme/håndhilse og ellers holde god hygiene og sprite hender.

Hold deg hjemme dersom du føler deg syk, har mistanke om smitte eller symptomer på luftveisinfeksjon eller sitter i karantene. Takk!

For mer informasjon, åpningstider og billettpriser se Publikumssidene her
Ski svømmeklubb ønsker alle en GOD JUL og et GODT NYTT ÅR!

Postet av Ski Svømmeklubb den 16. Des 2020

Ski svømmeklubb ønsker alle en GOD JUL og et GODT NYTT ÅR! 

Stans av all trening for svømmere fylt 13 år og eldre inntil videre

Postet av Ski Svømmeklubb den 19. Nov 2020

Nordre follo kommune besluttet i dag, torsdag 19. november å stanse innendørsidrett for utøvere fylte 13 år og eldre. Tiltakene trer i kraft straks.

Vi er derfor nødt til å stanse treninger for svømmere fylt 13 år og eldre inntil videre.

Vedtaket gjelder ikke toppidrett. Ikke klart hva det betyr, men i hvert fall gjelder det Jacob Meilvåg som har oppnådd 674 FINA poeng. Svømmeforbundets definerer toppidrett som utøver som har oppnådd 650 poeng. Vi vil se om vi kan fortsette treninger for flere på toppnivå.


VIKTIG! STYRKEROMMET ER STENGT INNTIL VIDERE.

Postet av Ski Svømmeklubb den 16. Nov 2020

For å hindre smitte i idrettslag har Nordre Follo kommune besluttet å forby bruk av styrkerom. Vi holder derfor styrkerommet stengt inntil videre.

Klikk her for å åpne veileder - Smitteverntiltak
NYE TRENINGSTIDER FRA OG MED MANDAG 16. NOVEMBER

Postet av Ski Svømmeklubb den 16. Nov 2020

I vedlegget fremgår nye treningstider. Det er mange detaljer her og vi ber om at dere leser listen nøye. Treninger for Masters er avlyst inntil videre.
Husk å holde dere hjemme fra trening om dere har forkjølelsessymptomer. Hold dere friske;)

NYE TRENINGSTIDER GJELDENDE FRA OG MED MANDAG 16.pdf
Publikumsbad stengt - Langhus og Ski bad fra 10. november

Postet av Ski Svømmeklubb den 9. Nov 2020

Formannskapet vedtok i ettermiddag 9. november 2020 en rekke smitteverntiltak for kommunen, herunder stenging av svømmehallene, men likevel kan svømmetrening for barn og ungdom, samt svømmekurs fortsette: «Offentlige steder og virksomheter der det foregår kultur-, underholdnings- eller fritidsaktiviteter som samler mennesker innendørs skal holde stengt.

 Dette omfatter blant annet:
(...)
 e) Svømmehaller, spaanlegg og hotellbasseng. Likevel slik at følgende tilbud kan holde åpent:

 1. Skolesvømming, svømmekurs og svømmetrening for barn og unge under 20 år og svømming for profesjonelle utøvere.(...)»

 DERFOR:

- fra og med tirsdag 10. nov.'20 stenger publikumsbadet på Langhus og Ski bad. Vi i Ski svømmeklubb er veldig lei oss for dette.
Svømmekurs oppstart 17. januar!

Postet av Ski Svømmeklubb den 21. Okt 2020

En ny runde med svømmekurs starter 17. januar! Vi gleder oss!

Nyhet er at nivå Sjøløve og Delfin vil gå 2 ganger i uken på Langhus Bad! 

For påmelding: klikk her og søk på "Viken" og "Ski SK"


Det er påbudt med badehette på våre svømmekurs og laveste alder på våre kurs er 5 år. Vi selger badehetter første kursdag kr 100

Dugnad 18. oktober kl. 12:00

Postet av Ski Svømmeklubb den 14. Okt 2020

DUGNAD søndag 18. oktober kl 12:00- Langhus bad❗️ Vi håper at så mange som mulig stiller opp for rask gjennomføring.💚Husk at det er for ditt eget barns trivsel.

Servering av kake, kaffe/te og saft. Dugnadsliste klikk her. Ber pent om at alle tar med vaskeutstyr og at alle skriver seg opp på liste pga smittesporing.  Vi sees!
PAINTBALL mandag 12.okt. 2020 kl 18:00 - 20:00

Postet av Ski Svømmeklubb den 7. Okt 2020

😱PAINTBALL mandag 12.okt. kl 18:00❗️ Vi har booket en bane hos vestbypaintball.no❗️ Alle kan bli med, se vedlagte invitasjonℹ️ Påmelding enten via våre Facebook medlemssider eller via mail. Max 50 deltagere - værforbehold. Bli med - detta blir gøy❗️

YouTube vestbypaintball.no 

Betaling: egenandel kr 200 / kr 150 for de over/under 18 år innbetales mandag 12. okt til Vipps: 12031 og merkes Paintball + navn

Velkommen til publikumsbad Langhus og Ski bad

Postet av Ski Svømmeklubb den 4. Okt 2020

Høstferien er over og publikumsbad åpner igjen fra og med mandag 5. oktober. Vi vil gjøre vårt ytterste for en god og trygg besøksopplevelse og vi følger myndighetenes og kommunens anbefalinger og regler vedr COVID-19. Vi oppfordrer alle besøkende om å benytte håndsprit som står framme ved både ankomst og når man forlater badene. 

Alle berøringsflater blir vasket før og etter badets åpningstider samt hvert 30. minutt under åpningstid. Dette gjelder inngangsparti, garderober og inne i svømmehallen. Garderobe og dusjer kan benyttes, men kun annenhvert skap og annenhver dusj. Badstuene holdes stengt. Vi ber publikum om å praktisere 1m avstand, ikke klemme/håndhilse og ellers holde god hygiene og sprite hender ved ankomst og når man forlater badene.

Hold deg hjemme dersom du har smitte, mistanke om smitte eller symptomer på luftveisinfeksjon.Takk!

For mer informasjon, åpningstider og billettpriser se Publikumssidene her
Treningstider for svømmere - høstferien uke 40

Postet av Ski Svømmeklubb den 23. Sep 2020

Treningstider uke 40 - høstferien - Langhus bad. Vel møtt!

Klikk her for PDF av timeplanen
Viktig beskjed til alle vakter Publikumsbad

Postet av Ski Svømmeklubb den 24. Aug 2020

VIKTIG beskjed til alle L-vakter og K-vakter og A-vakter. Vedlagt Rutine for høsten. ALLE med A-vakt og L-vakt og K-vakt bes lese igjennom og følge rutinene. Dette er viktig for at vi skal kunne holde åpent publikumsbad / svømmehall.

Rutine L-vakt Langhus og A-vakt Ski bad høsten 2020
VAKTLISTE publikumsbad fra fra uke 41 til 51 2020

Postet av Ski Svømmeklubb den 24. Aug 2020

❗️Vaktliste for publikumsbadet vedlagt❗️ Ber alle notere sine vakter og gjøre seg kjent med vaktrutiner som finnes her: http://www.skisk.no/p/23076/rutiner-and-skjemaer
  • A-vakt = ansvarsvakt m/livredderkompetanse
  • K-vakt = kassevakt
  • L-vakt = livredder vak (ungdom m/liveredderkompetanse på Langhus bad)
Foreldredugnader er i kolonne F og merket med K-vakt. Vi har en begrensning på 20 besøkende på samme tid, K-vakt bes telle ved inn- og utgang samt føre liste over besøkende (navn og tlf.nr pga smittevern).
Vi opplever at noen kassevakter ikke stiller opp på foreldredugnad. Det er viktig at dere aktivt forsøker å bytte vakt. Publikumsbadet er en meget viktig inntekt for klubben  og vi hjelper hverandre med å bytte. Vakter byttes via Facebook "Ski Svømmeklubb Medlem" eller ved å avtale direkte med andre.
Pga. Covid-19 er pålegges K-vakt å føre liste over besøkende (navn og tlf nr) og L-vakter har noe ekstra oppgaver for renhold av berøringsflater.

Oppdatert vaktliste pr 6. oktober finner du her: Vaktliste uke 41-51 2020 oppdatert 12 okt.

Oppdatert timeliste for A og L vakt her: Timeliste A og L vakt fra uke 41-51 2020 oppdatert 6 okt.
Påmelding svømmekurs høsten 2020 er åpnet!

Postet av Ski Svømmeklubb den 21. Aug 2020

Hei! Vi begynner med ny kursrunde i uke 38,15. og 16.september. Alle kurs ligger ute på tryggivann

For påmelding alle kurs - følg linken her: https://tryggivann.no 

(Tryggivann har fått nytt design, men velg "Søk aktivitet hos klubb", velg "Viken" og deretter klubb "Ski SK" - så kommer kursene opp).
Spørsmål? ta kontakt med svømmeskolen via mail: Camilla@skisk.no eller still spørsmål på vår Facebook side www.facebook.com/ski.svommeskole
Høstens stevner 2020

Postet av Ski Svømmeklubb den 18. Aug 2020

Høstens aktivitetskalender er nå lagt ut. Det er stevner for alle gruppene A/B/C/D. Noter i kalenderen! For mer info og detaljer se Aktivitetskalenderen
Oppstart av svømming Nordre Follo etter COVID-19

Postet av Ski Svømmeklubb den 16. Aug 2020

Vedlagt informasjon til svømmere og foresatte om oppstart av svømming høsten 2020 etter COVID-19. Styret ber om at alle leser igjennom dokumentene og forholder seg til det som står skrevet. 

A-vakt på Ski bad og L-vakt på Langhus bad har fått et par tilleggsoppgaver under vakten som skal gjennomføres hver vakt. Vedlagt eget skriv om dette. 

Informasjon til medlemmer Koronaoppstart

Oppstart av svømming Nordre Follo etter COVID-19

Rutine L-vakt Langhus og A-vakt Ski bad høsten 2020

Publikumsbadene Langhus og Ski åpner!

Postet av Ski Svømmeklubb den 16. Aug 2020

Velkommen til publikumsbad! Vi er så glade for at vi igjen kan åpne badene for publikum!
Sesongen starter mandag 17. august. Vi vil gjøre vårt ytterste for en god og trygg besøksopplevelse og vi følger myndighetenes og kommunens anbefalinger og regler vedr COVID-19. Vi oppfordrer alle besøkende om å benytte håndsprit som står framme ved både ankomst og når man forlater badene. 

Alle berøringsflater blir vasket før og etter badets åpningstider samt hvert 30. minutt under åpningstid. Dette gjelder inngangsparti, garderober og inne i svømmehallen. Garderobe og dusjer kan benyttes, men annenhvert skap og annenhver dusj er avstengt og kan ikke benyttes. Likeså badstuene som holdes stengt. Vi ber publikum om å praktisere 1m avstand, ikke klemme/håndhilse og ellers holde god hygiene og sprite hender ved ankomst og når man forlater badene.

Hold deg hjemme dersom du har smitte, mistanke om smitte eller symptomer på luftveisinfeksjon.Takk!

For mer informasjon, åpningstider og billettpriser se Publikumssidene her
=== TRENING uke 27 Tusse/Sofiemyr ===

Postet av Ski Svømmeklubb den 29. Jun 2020

När det gäller träningen nästa uke vill jag invitera samtliga svømmer fra samtliga grupper på de träningstider vi har. Många är bortresta men vi är ändå några kvar på hjemmebane.
Vi var överraskande 13 utövare på vår senaste träning. Det var inte bara pizzan som frestade, utan jag syntes folk va sultna på trening med...

Jag tror att om vi inviterar masters partiet, så kan det också bidra till bedre klubbstämning. Det härliga med masters utøvare är ju att de är oftast väldigt ivriga när resten av Sim-Norge är lite off! 

Jag vill att vi testar på lite öppet vann svømming, för jag tror det är en bra erfaring för svømmerne att köra på utan stopp. Tror också man blir lite tuffare av det. Eftersom  dels är vattnet nu varmt så trenger ni ingen våtdräkt. 

Eftersom vi inte får kvällstider på sofiemyr så satsar vi på kvällstid i Tusse. Det kan bli en hygglig social event där vi gör något annerledes men bra treningsform. 

Man kan komma relativt snabbt i form i öppet vatten om man är inställd på att göra ett gott jobb. Man stannar ju inte var 25 m eller vilar i vändningar, bra för uthållighet, kondition och mental styrka. 

 Några av de äldste svömmare har önskat att behålla trening på Sofiemyr så mye vi kan, så jag synes vi provar att kombinera denna uke. 

Så veckan ser ut så här:

Måndag 29.06 // Sofiemyr Kolbotn: pga for kallt i luften och risk för regn så blir treningen kl 12.00 - 13.30 på sofiemyr / Kolbotn

Tisdag 30.06 // Sofiemyr Kolbotn: 12.00-13.30

Onsdag  01.07 // Tusse (öppet vann): 17.00-18.00 (18.30 för de som vill träna ordentligt)

Torsdag 02.07 // Sofiemyr Kolbotn: 11.15-13.15 

Samtliga grupper inkl masters är inviterade.  Dvs. A/B/C/D+Med o Masters

Ni som är i D+medley och är hjemma, bara hör av er om ni er osäkra men jag tycker det e bara att komma till träningar. Ni har allt att vinna på det. Är ni osäkra på ting är det bara att spörre oss tränare (mig Andreas Lidholm, Dag Johan Fjelde, Victoria With Fosshaug, Johannes Aas) och även masters allt i alla Knut Erik Bjørnstad brukar va i närheten.
Jag vill att fler simmare i klubben ser muligheter i att utfordra sig själva med sånt man ikke prövt förut. Det är bra att utforska nytt vann, man växer av det. 

 Vi ser hur veckan går.
Nyheter fra Ski svømmeskole!

Postet av Ski Svømmeklubb den 25. Jun 2020

Vi øker kursrundene våre til 12 ganger, dette gjelder nivå Hval, Skilpadde, Pingvin og Selunge.

Det vil også bli en liten prisjustering på alle nivåene våre.

Vi tilbyr voksenkurs for nybegynner og videregående for de som vil lære mere teknikk. Alder fra 16 år og oppover.

Vi håper også på å kunne starte opp med nivå Hai.


Kursene Sjøløve og Delfin vil gå 2 ganger i uken på Langhus Bad, dette fordi kursene er veldig krevende og det er mye teknikk som skal kunnes. Dette vil være fra og med neste kursrunde i januar 2021.

 

Nybegynnerkurs 10-14 år - nivåene er Hval, Skilpadde og Pingvin på samme kurs.

Videregående 10-14 år - nivåene er Selunge og Sel.

Dette gjør vi for å dele opp de ulike aldersgruppene, så det ikke blir så sårbart eller flaut å være med de minste eller de største barna.


Du får ikke meldt på ditt barn om det er yngre eller eldre enn alderen som kurset er satt til. Minste alder på alle våre kurs er 5 år. Er du eldre enn 10 år, må du melde deg på ungdom, nybegynner eller videregående, du skal ikke melde deg på de andre nivåene.

Er du usikker kan du sende en mail til Camilla for å sjekke nivået i forhold til alderen.

Alle spørsmål ang kurs kan sendes til camilla@skisk.no

 

Foreldre kan være med inn i hallen første og siste svømmetime. Ellers i kursrunden ønsker vi at foreldrene holder seg i garderoben,  eller tar seg en liten lufte tur😊

Det vil alltid være en instruktør som kan svare på spørsmål før kurs og etter kurs.

Endring OPPSTARTSLEIR: leiren er flyttet til Danmark❗️

Postet av Ski Svømmeklubb den 19. Jun 2020

Styret besluttet denne uken å flytte oppstartsleiren for Ski SK fra Sverige til Danmark som følge av uvisshet ved Covid-19. Vi skal til Nørresundby Idrætscenter, Danmark fra 8. til 14. august.🏊‍♂️🏊‍♀️

Påmelding innen mandag 22. juni! Pris NOK 5300 pr/pers, depositum kr 2000 (innbetales innen sommerferien, faktura blir tilsendt).

Detaljer om leiren:

🛳   Color Line Superspeed Larvik – Hirtshals t/r

🚌    Buss Hirtshals – Nørresundby t/r

🏠    Opphold 6 netter på Nørresundby Idrætscenter

🍲🥛Helpensjon (3 måltider daglig)

🏊‍♂️   To økter daglig i 50 m basseng

🏋️    Bruk av styrketreningsfasiliteterFor mer info om idrettssenteret: https://www.ior.no/reise/treningsleirer/norresundby-idraetscenter/

Dette er oppstartsleir kun for Ski SK uten samarbeid med andre klubber. 

Oppstartsleiren er tilpasset alle aldersgrupper, men svømmerne må ha modenhet til å føle seg trygge hjemmefra.

Vedr reise til og fra Larvik håper vi at foreldre/foresatte kan kjøre privatbil, og at svømmere kan sitte på med andre om de har behov for transport. Vi vil koordinere dette.

Vi ber om påmelding til e-post til: kontakt.skisk@outlook.com

For de av dere som allerede er påmeldte, det er fint hvis dere bekrefter at dere blir med til Danmark.
Oppstart av svømmekurs tirsdag 9. juni - Ski bad

Postet av Ski Svømmeklubb den 9. Jun 2020

Med stor glede bekrefter vi at svømmeopplæringen starter opp igjen tirsdag 9.juni!
Kursene fortsetter fra forrige runde, med samme tid på Ski Bad🤩

Vi fortsetter ut juni⛱ før det er ferie - det betyr at vi får 4 kursdager før og 4 kursdager etter ferien. 

Garderoben kan brukes til å skifte og dusje, men husk å holde god avstand😉 Foreldre kan ikke bli med inn, verken i garderoben eller hallen, men det vil være voksne ansvarlige tilgjengelig for de barn som trenger hjelp. Alle vil få Antibac på vei inn og ut av garderoben. 

Vel møtt! Vi gleder oss til å se dere igjen!
TRENING uke 25 og 26

Postet av Ski Svømmeklubb den 2. Jun 2020

Dere må alle dusje hjemme før vanntrening. Ha på svømmetøy når dere ankommer Sofiemyr, det blir ikke anledning til å bruke garderober. 

TRENINGSTIDER uke 25 og 26

Mandag 15/6 17:30-19:30: Sofiemyr vann: A- og B-gruppa: Kirsten Haaland ansvarlig for vask av berøringsflater

Tirsdag 16/615:30-17:00: Sofiemyr vann: A-gruppa: Andreas Lidholm ansvarlig for vask av berøringsflater

17:15-18:15: Sofiemyr vann: B-gruppa: Kirsten Haaland ansvarlig for vask av berøringsflater

Onsdag 17/617:15-18:15: Sofiemyr vann: B- og C-gruppa: Kirsten Haaland ansvarlig for vask av berøringsflater

Torsdag 18/618:30-19:30: Sofiemyr vann: C- og Medley-gruppa: Trine Mundgjel Brustad ansvarlig for vask av berøringsflater

Fredag 19/618:30-19:30: Sofiemyr vann: A- og B-gruppa: Kirsten Haaland ansvarlig for vask av berøringsflater

Lørdag 20/608:00-09:45: Sofiemyr vann: A-gruppa: Andreas Lidholm ansvarlig for vask av berøringsflater

Søndag 21/608:00-09:45: Sofiemyr vann: Masters: Victoria Fosshaug ansvarlig for vask av berøringsflater

Mandag 22/617:15-18:15: Sofiemyr vann: A- og B-gruppa: Kirsten Haaland ansvarlig for vask av berøringsflater

Tirsdag 23/615:30-17:00: Sofiemyr vann: A-gruppa: Andreas Lidholm ansvarlig for vask av berøringsflater17:15-18:15: Sofiemyr vann: B- og C-gruppa: Kirsten Haaland ansvarlig for vask av berøringsflater

Onsdag 24/613:00-14:30: Sofiemyr vann: ALLE GRUPPER: Andreas Lidholm ansvarlig for vask av berøringsflater.

Torsdag 25/613:00-14:30: Sofiemyr vann: ALLE GRUPPER: Andreas Lidholm ansvarlig for vask av berøringsflater

Fredag 26/612:00-14:00: Sofiemyr vann: ALLE GRUPPER: Kirsten Haaland ansvarlig for vask av berøringsflater

Informasjon_til_Medlemmer_Koronaoppstart.pdf
Grilling, kajakk og bading - 1. juni

Postet av Ski Svømmeklubb den 24. Mai 2020

Vi markerer at vi ENDELIG kan begynne å trene i vann igjen fra og med 1. juni !

VI tenkte det ville være hyggelig å møtes ute og grille og hygge oss alle sammen. Ta med familien! Ta med badebukse! Ta med grillmat, drikke og godt humør! Vi tenner grillene fra kl. 13:00 og håper på godt oppmøte.

Hvor? Vi møtes på Gjersenga som er en fin badeplass med sandstrand, toaletter og brygge samt et stort og fint grøntareal. Gjersenga ligger på vestsiden av Langen.
Avkjøringen ligger i en bakkete sving på riksvei 154 mellom Ski og Enebakk og kommer litt brått på. Kjør forsiktig. For veibeskrivelse, klikk her.   Det må taes værforbehold - øser det ned avlyser vi.

Ingen stevner fremover

Postet av Ski Svømmeklubb den 1. Mai 2020

Ski svømmeklubbs deltagelse på alle strevner fremover er avlyst pga Corona pandemien. 
LANDTRENING 3. MAI - OPPMØTE KLOKKEN 14:00

Postet av Ski Svømmeklubb den 1. Mai 2020

Ta med treningshansker eller enkle arbeidshansker. Vi deler inn i grupper på 5 svømmere til hver treningspost. Fortsett å melde dere på landtrening for alle treningsgrupper 3. mai på FB-posten inne på Ski Svømmeklubb Medlem sidene. Vi ses!
Deltagelse ved Ullbergstrofeén 2020 er avlyst

Postet av Ski Svømmeklubb den 23. Mar 2020

Beklager folkens, men Ski svømmeklubbs deltagelse i Ullbergstroféen 1.-3. mai er avlyst pga Corona pandemien. Vi vet at mange hadde sett frem til dette flotte stevne lenge og vi er veldig lei oss.
Stengte bad

Postet av Ski Svømmeklubb den 12. Mar 2020

Publikumsbad ved LANGHUS OG SKI BAD STENGT. Smitteverntiltak  ifbm. COVID-19 innebærer at Langhus er stengt inntil videre. Ski bad åpner for svømmeopplæring fra og med 9. juni.
Fra og med 1. juni startet vi opp med organisert trening etter strenge smittevernsregler. Treningen foregår på Sofiemyr svømmehall etter fastlagt timeplan. Langhus bad er fremdeles stengt inntil ny beskjed fra myndighetene
Svømmekurs UTSATT

Postet av Ski Svømmeklubb den 12. Mar 2020

❗️OBS❗️ På grunn av coronavirus har vi nå besluttet å utsette kursene foreløpig ut mars.
 Vi håper på å starte opp igjen i april, dette vil det bli gitt nærmere beskjed om. Kursrunden vil derfor strekke seg enda lenger ut på våren.

 Det er blitt sendt ut mail fra tryggivann, følg med for videre beskjed.
Årets påskeleir i Danmark er AVLYST

Postet av Ski Svømmeklubb den 12. Mar 2020

❗️TRENINGSLEIR I DANMARK ER  AVLYST❗️
Styret har besluttet å avlyse treningsleiren i påskeferien i Løkken, Danmark, pga. økt risiko for spredning av coronaviruset. Alle vil få refundert det de har innbetalt for leiren.

Norges idrettsforbund har mottatt nye retningslinjer fra helsemyndighetene, som blant annet innebærer at arrangementer over 500 deltakere bør avlyses, utsettes eller eventuelt gjennomføres med tomme tribuner. Dette kan få konsekvenser for svømmestevner, og vi må påregne avlysninger.

Våre treninger på Langhus bad vil gå som normalt fremover, inntil ny beskjed blir gitt. Alle som føler seg syke, eller har smitterisiko, skal ikke møte på trening.
Stevne Moss 22. mars

Postet av Ski Svømmeklubb den 10. Mar 2020

Oslofjordlekene, Moss 22. mars A-C

 Siden Kolbotn er avlyst stiller vi på Oslofjordlekene 22. mars! Kort påmeldingsfrist - kontakt Andreas eller Dag umiddelbart om du ikke fikk satt deg opp i dag 9/3-2020.

Klubbtøy

Postet av Ski Svømmeklubb den 4. Mar 2020


❗️KLUBBTØY❗️Har du bestilt klubbtøy❓Jeg deler ut på Langhus bad i morgen torsdag 5. mars mellom kl 18:00 -19:00. Kom og hent imorgen!
Innkalling til årsmøte for Ski svømmeklubb

Postet av Ski Svømmeklubb den 24. Feb 2020

Det innkalles til årsmøte i klubben mandag 2. mars kl. 18:00-20:00 i Langhuset, storsalen. Papirer blir distribuert straks. De som leverer D/E svømmere kan komme litt forsinket. Vel møtt!
Ski bad og Langhus bad åpent

Postet av Ski Svømmeklubb den 24. Feb 2020

Velkommen igjen til Publikumsbad! For åpningstider, priser og annen informasjon, se sidene her

STENGT pubikumsbad i vinterferie uken (uke 8).

Postet av Ski Svømmeklubb den 18. Feb 2020

Publikumsbad er stengt i vinterferien uke 8 (man 17/2 - 23/2). Velkommen tilbake mandag 24. februar!
Påmelding svømmeskole kurs vår 2020

Postet av Ski Svømmeklubb den 15. Feb 2020

Nå er nye kurs for uke 10 klare for påmelding via tryggivann.no. Nytt denne gangen er kurset SEL, her har vi flere dager og velge i.

Nyhet: Nybegynnerkurs 10-14 år, lær deg trygghet i vann OG videregåendekurs 10-14 år for de som kan svømme og er trygge i vannet, men som vil lære crawl, rygg og brystteknikk.

Vi har fortsatt voksenkurs på tirsdager fra kl 1945-2045 for nybegynner og de som ønsker og lære litt mer.

For påmelding alle kurs - følg linken her: https://www.tryggivann.no/viskurs.aspx?arr=104

Trening i vinterferien 2020 - her er timeplanen

Postet av Ski Svømmeklubb den 12. Feb 2020

Det blir som vanlig trening i vinterferien (uke 8) og vi håper på godt oppmøte! 
Roald Amundsen Cup er avlyst

Postet av Ski Svømmeklubb den 11. Feb 2020

Sofienmyrhallen blir ikke ferdig i tide og svømmestevnet er avlyst.

Se aktivitetskalenderen her: http://www.skisk.no/p/8482/aktivitetskalender

Ski bad STENGT

Postet av Ski Svømmeklubb den 4. Feb 2020

OPPDATERING 12. febr.: Ski bad er stengt pga reparasjon av pumpene. Badet er stengt til og med uke 9.

Oppdatering: Ski bad er fortsatt stengt og vi har dessverre ikke fått noen dato fra kommunen for når det kan åpnes igjen.  Følg med her på Facebook eller på våre nettsider for oppdatert info. Vi er naturligvis veldig lei oss for dette. 

-•-•-•-•-•-•-

Skikommune har STENGT Ski bad med øyeblikkelig virkning tirsdag 4. februar. De håper å kunne gjenåpne badet torsdag 6. februar. Vi beklager ulempen dette måtte medføre.

Intensivkurs i vinterferien 17. - 21. februar

Postet av Ski Svømmeklubb den 23. Jan 2020

NB! Kurset er flyttet til Langhus bad! Vi holder intensivkurs i vinterferien. Nivå: Hval-skilpadde-pingvin og selunge.
Kursene varer i 1 time, hvor 15 minutter er fokus på Livredning, mandag til fredag 17.-21. februar på Ski Bad.

Hval  kl 10:00 - 11:00
Skilpadde kl 11:00 - 12:00
Pingvin kl 12:00 - 13:00
Selunge kl 14:00 - 15:00

Pris kr 750. For påmelding: www.tryggivann.no/viskurs.aspx?arr=104 

Foreldremøte mandag 20. januar kl 18:00, storsalen i Langhuset

Postet av Ski Svømmeklubb den 14. Jan 2020

Det blir foreldremøte mandag 20. januar kl 18:00. Vi håper at så mange som mulig har anledning til å delta og foreldre til nye svømmere er spesielt velkommen. Bli kjent, få oversikt og still spørsmål. Vi tar imot bestiling av klubbtøy umiddelbart etter møtets slutt. Se bestillingslister og priser for klubbtøy her: 
Klubbtøy - bestilling 2020 Svømmer.pdf
Klubbtøy - bestilling 2020 Masters.pdf
Klubbtøy - bestilling 2020 Supporter.pdf

Møtet forventes å vare 1 time og holdes i storsalen på Langhuset, vis a vis Langhus idrettspark.
Crawl kurs for voksne - nye kurs starter 14. og 15. januar

Postet av Ski Svømmeklubb den 2. Jan 2020

Har du lenge ønsket å lære å crawle? Eller ønsker du å forbedre teknikken din?

Våre kurs er rettet mot de som ønsker å lære å svømme crawl bedre, enten du er nybegynner eller kan en del. Målet er å beherske crawl. Kurset er også egnet for de som ønsker å prøve Thriathlon.

Andreas Lidholm, hovedtrener i Ski SK, er ansvarlig for voksenkurset. Andreas har trent en svømmer med deltagelse i OL i 2004 og trent mange gode svømmere både på nasjonalt og internasjonalt nivå. Du vil få essensielle teknikk tips og andre gode råd under hele kurset.

Interessert? Meld din interesse her: skivuxencrawl@gmail.com

Har du spørsmål, send oss gjerne en epost. Du kan også ringe Andreas Lidholm, m: 93239924, (men epost er å foretrekke).

Voksen crawl 2020 – Langhus bad

Mer informasjon om kursinnhold, forutsetninger og mål finner du ved å laste ned vår informasjonsbrosjyre her: Voksen crawl kurs Ski Svømmeklubb_Vår 2020.pdf

Nye kurs starter tirsdag 14. og onsdag 15. januar kl. 21:00 - 22:00 - aldersgrense 16 år

Type kurs

Dato  -  Obs! Ingen kurs i uke 8 pga vinterferie

Voksencrawl - tirsdag

14.01

21.01

28.01

04.02

11.02

25.02

03.03

10.03

Voksencraw - onsdag
15.0122.0119.0105.0212.0226.0204.0311.03

På kurset blir man delt inn i grupper; nybegynner, voksencrawl 1 eller voksencrawl 2 og fordelt over forskjellige baner i bassenget. Alle før personlig oppfølgning. 

1 kurs går over 8 ganger og koster kr 1600

Ønsker du å bli med, send en epost til skivuxencrawl@gmail.com

Skriv inn ditt navn og adresse og telefonnummer og beskriv kort dine ferdigheter i vannet. Det spiller ingen rolle om du er helt nybegynner -  jo mer er det å lære!


Her finner du informasjon om kursene

Nybegynner
Forutsetninger: Brystsvøm minst 50 m, (dukke med hodet, flyte nogenlunde godt, etc.)Kursets innhold: armteknikk benteknikk, øvelser (tekniske øvelser), sammensatt svømming, pusting, landøvelser, undervannsteknikk samt vendinger.

Målet med kurset: Lære grunnleggende teknikk, som inkluderer flyte, armteknikk, benteknikk, sammensatt svømming og pusting. Svømme minst 25-50 m crawl uten stopp.

Voksencrawl 1
Forutsetninger: Kan svømme minst 25-50 m crawl med hodet i vannet og pusting til siden.Kursets innhold: Grunnleggende kunnskap for å svømme korrekt crawl. Puste riktig, flyte og bruke av benspark.

Målet med kurset: Finslipe teknikk, orke svømme lengre, svømme i forskjellige hastigheter, begynnende vending.

Voksencrawl 2
Forutsetninger: Kan svømme minst 100 m crawl med riktig pust og OK vendinger.Kursets innhold: Du begynner å bruke klokken på veggen og starter å svømme serier i både crawl og bryst. Du får en bedre svømmeteknikk som igjen gir glede over lange distanser. Du begynner å svømme serier med variabler (f.eks. 8x50 m crawl etc.)

Målet med kurset: Svømmer lengre. Du lærer å svømme lengre distanser crawl, med repetisjon, som man bør ved trening.

Voksencrawl Tri Swim
Siste trinn i voksencrawl kursene. På dette stadiet kan du begynne å trene crawl. Du kan svømme lengre distanser uten å stopp, og du kan begynne med kondisjonstrening.

Du behøver ikke å holde på med Triathlon, men er egnet for triatlonutøvere.
Forutsetninger: Du kan svømme en serie ex. 400 fri

Målet med kurset: å fullføre en treningsøkt på minst 2500 m
Kursets innhold: Du lærer å øve, og du lærer teknikker som forbedrer din crawl i langdistanse. Du begynner å kjøre treningsserier, sett og man benytter klokken for å holde tempoet.

Last ned informasjonsbrosjyren Voksen crawl kurs Ski Svømmeklubb_Vår 2020.pdf

Svømte 100 x 100 m på årets siste dag

Postet av Ski Svømmeklubb den 1. Jan 2020

Godt Nytt År ønskes alle svømmeglade! 🏊‍♂️I går svømte våre svømmere 100x100m (!) WOW!! - en årelang tradisjon i klubben som setter et flott punktum for året som er tilbakelagt.