Roald Amundsen Cup i november 2023

Postet av Ski Svømmeklubb den 30. Okt 2023


Velkommen til høstens høydepunkt i Sofiemyr svømmehall. Kolbotn IL Svømming og Ski Svømmeklubb inviterer til stevnehelg lørdag 4. og søndag 5. november 2023.

Klokken 09.00 lørdag morgen starter Roald Amundsen rekruttstevne, og deretter er det Roald Amundsen Cup (approbert stevne), både lørdag og søndag. Vårt mål er å arrangere stevner som stimulerer til et godt sosialt miljø og gode sportslige prestasjoner.

Rekruttstevnet er åpent for alle, og det blir deltakerpremie til alle. Bli gjerne igjen i svømmehallen etter rekruttstevnet for å se mange NM-utøvere i aksjon! RA Cup har A- og B-finaler med direkte kvalifisering fra øvelsene 50 rygg, 50 bryst og 50 butterfly for de 12 beste totalt av hvert kjønn. Det er innmarsj på alle finaleheat og egen premiering. Vi tildeler bestemannspremier til den dame og herre, som har høyeste sammenlagte poengsum i tre øvelser med ulike svømmearter: fri, rygg, bryst, butterfly og medley. Det tildeles også pokal til vinnerlaget på Medley Mix stafetten!

Sofiemyr svømmehallen er en del av Sofiemyrhallen (Holbergs vei 39, 1412 Sofiemyr). Det er begrenset med P-plasser rett utenfor hallen og det er jevnlig parkeringskontroll på tilgrensende områder, så det kan lønne seg å parkere på anviste plasser. Vi kommer ha parkering foran Sofiemyrhallen og inne på Fløysbonn Skole som vanlig (når du kommer inn og tar av Holbergs vei, og ser hallen midt i mot, så til høyre etter ca 20 meter). Roald Amundsen Videregående Skole (Bregneveien 2, 1412 Sofiemyr) har en god del gratis plasser. Det pågår byggearbeider ved Klubbhuset nede i Kongeveien, og parkeringen her er ikke tilgjengelig under dette stevnet.

Velkommen!
Økonomiske støtteordninger

Postet av Ski Svømmeklubb den 10. Aug 2023

Ski Svømmeklubb ønsker å være en klubb for alle. For familier som er avhengig av økonomisk hjelp for å kunne delta på klubbens aktiviteter kan vi tilby ulike støtteordninger.


Støtteordningen gjelder for barn og ungdom i alle treningsgrupper (Medley, A-, B- og C-partiet).

Eksempel på type utgifter det kan søkes om støtte til:

  • Treningsavgifter, medlemskontingenter og andre faste aktivitetsavgifter.
  • Egenandel stevner og treningssamlinger

 

Stønad kan gis enten som støtte direkte fra Ski svømmeklubb eller som stønad fra kommunen.

For støtte direkte fra Ski Svømmeklubb må det sendes en søknad direkte til leder av klubben. Søknaden kan være enkel og det stilles ingen formelle krav til hvordan denne utformes. Søknaden vil bli behandlet med diskresjon og det er kun leder av klubben samt kasserer som vil kunne se denne.

Søknaden kan sende til e-post adresse:  Ski_sk@live.com (leder Ski svømmeklubb)

 

For stønad fra kommunen er det Ski svømmeklubb som må søke på vegne av utøver/familie og familien kan ikke ha en samlet årsinntekt på med enn 400 000,- (etter skatt)

Mer informasjon om denne ordningen finner du på kommunens egne sider
Plexusklinikken er ny sponsor for Ski SK

Postet av Ski Svømmeklubb den 13. Jul 2023

Nye Langhus bad

Postet av Ski Svømmeklubb den 13. Jul 2023

Oppføringen av Langhusbadet i Langhus idrettspark er nå godt i gang. Det nye bassenget vil være et 25 x 21 meter langt og ha 8 baner. Det vil være godkjent som konkurranse basseng. Bassenget bygges i rustfritt stål og vil ha hev/senk bunn på 3 av banene. 

Ski Svømmeklubb gleder seg stort til nytt basseng er klart!
Nå kan du melde deg på nye svømmekurs på Ski bad, oppstart i november 2023

Postet av Ski Svømmeklubb den 6. Jul 2023

I uke 48 starter en ny kursrunde. Vi har mange forskjellige kurs, både for barn, ungdom og voksne.

  • For barn har vi hval-, skilpadde-, pingvin-, selunge-, sel-, sjøløve- og delfinkurs.
  • For ungdommer har vi både nybegynner- og videregåendekurs.
  • For voksne har vi nybegynner- og egne crawlkurs.
  • Vi har også egen kvinnekurs!

Alle kursene går på Ski bad og består av 12 økter. 

Usikker på nivå kan du sjekke ut vår nivåvelger her eller du kan sende epost til camilla@skisk.no dersom du har spørsmål.

Påmelding og detaljer om tider, tilgjengelighet  og pris finner du på www.tryggivann.no. I fanen "kommune" velger du "søk i klubb" og finner Ski Sk under Viken

Vil du bli med i klubben

Postet av Ski Svømmeklubb den 17. Apr 2023

Har du lyst til å begynne i Ski svømmeklubb?

Høres det spennende ut med svømmetrening og konkurranser?
Alle som ønsker å svømme er hjertelig velkommen! Vi tilbyr prøvesvømming for de som ønsker å begynne med svømmetrening og minimum kan svømme 200 meter sammenhengende og har ferdigheter tilsvarende kursnivå Sel og Sjøløve.

 Send en mail til trener hvis dere ønsker å komme på prøvesvømming til medley.skisk@outlook.com . 

OBS! Skriv i emnefeltet på mailen "Prøvesvømming" og navnet på barnet. Skriv gjerne litt om svømmeferdighetene til barnet. Oppmøte ferdig skiftet og dusjet er ca. 5 min før inne i svømmehallen. Ta kontakt med VIctoria.

Last ned brosjyre: Ski Svømmeklubb
Redigert dugnadsliste RA Cup 4-5 mars

Postet av Ski Svømmeklubb den 21. Feb 2023

Dette er nå redigert dugnadslisten for RA -cup 4-5. mars etter tilbakemeldinger.

Tidsskjema for stevnet er ikke ferdig utarbeidet, så tidene for vaktene kan endre seg litt i forhold til  pauser og øvelser. Det blir da annonsert eventuelle endringer når tidsskjema foreligger, men inn til da er det oppsatte tider som gjelder. 

Gratis Kretsdommerkurs i Ås

Postet av Ski Svømmeklubb den 9. Feb 2023

Ås IL Svømming arrangerer Kretsdommerkurs søndag 12 mars. Dommerinstruktør er Rune Gran. Kurset er gratis for elever innen Akershus svømmekrets. Kurset blir avholdt i klubbhuset Ås stadion.

De som er interesserte fra Ski Svømmeklubb ønskes hjertelig velkommen, det er alltid behov for flere dommere. 

Du kan melde deg på via minidrett.no, se imer informasjon i skjermdump nedenfor. Hvis du ikke får til å melde deg på via nettsiden så kan du sende epost til Rune Gran på rune.gran@hotmail.com. Det er opp til 9 plasser tilgjengelig, så førstemann til mølla!

Norsk Maritimt Kurssenter

Postet av Ski Svømmeklubb den 11. Jan 2023

Ski svømmeklubb er glade for a NMKS som sponsor! Tusen takk og velkommen til Ski svømmeklubb!
Nye priser for publikumsbadet 2023

Postet av Ski Svømmeklubb den 11. Jan 2023


Se kolonnen til høyre for nye priser for publikumsbadet. Velkommen!