Pangstart på ny sesong!

Postet av Siw-Therese Aarum den 18. Jan 2017

Stafettlaget på 4x100 m fri. Fra venstre: Lars-Hogne Oseth, Sindre Gonsholt Molteberg, Dag Johan Fjelde og David Timmer Endal.


Ski Svømmeklubb startet sesongen med svært lovende resultater under Fredriksborglekene i Kongstenhallen, Fredrikstad 14.-15. januar. Fremgangen fra 2016 ser ut for å fortsette!

Ski Svømmeklubb gjorde ”rent bord” under stafettøvelsene for herrer. Innsatsen til Lars-Hogne Oseth, Sindre Gonsholt Molteberg, Dag Johan Fjelde og David Timmer Endal på lørdagens 4x100 m fri stod til gull, og var tett opp under kvalifiseringstiden til NM.

Søndagen fortsatte stafettsuksessen på 4x50 m medley. David Timmer Endal, Hans-Martin Trandem, Dag Johan Fjelde og Sindre Gonsholt Molteberg sørget for nok et gull til klubben. I denne øvelsen var laget kun 9/10 fra kvalifiseringstiden til NM. Utrolig imponerende!

Under mesterskapets øvelse, på 200 m fri herrer, var de individuelle resultatene så bra for Lars-Hogne, Sindre, Dag Johan og David, at gutta sammenlagt klarte å kvalifisere seg til staffett under både JNM og NM på 4x200 m fri. Lars-Hogne Oseth får dermed sin debut under JNM/NM.

Gratulerer Lars-Hogne!


Og flere andre flotte prestasjoner ble det blant klubbens eldste utøvere:

 • Dag Johan Fjelde sin innsats på 100 m butterfly og David Timmer Endal sin innsats på 100 m og 200 m rygg,vitner om at gutta kommer til å svømme fort når de får hvilt og toppet formen til NM i mars.
 • Tobias Aarum Halås hadde en glimrende helg med personbeste i alle sine øvelser. Spesielt moro var det da han gikk under det magiske minuttet på 100 m fri med tiden 59.95. Videre gjør han personbeste med hele 4 sekunder på 100 m bryst og imponerer ytterligere på 50 m fri. Tobias har vokst som konkurransesvømmer og har hatt en ”kanonstart” på årets sesong!

En godt fornøyd Tobias Aarum Halås!

 • Jacob Meilvåg gjør det veldig bra teknisk på 50 m bryst og er tett på sitt personbeste.
 • Noah Tjøstheim Halvorsen gjør en lovende 100 m medley.


Blant klubbens yngre svømmere er det flere som viser stort potensial:

 • Lukas Rahm viser at han vil, og gjør flere personbeste i sine øvelser.
 • Herman Nordheim Wilter gjør det godt under sine øvelser på fri og butterfly.
 • Erik Skomsøy gjør det sterkt på 200 m medley.
 • Martin Strøm imponerer med fin teknikk på 100 m fri.
 • Georg Underland svømmer med kraft og fin teknikk.
 • Helena Larsen gjør en god innsats og belønnes med ny personbeste på 100 m fri.
 • Stine Sagelvmo-Brudeset viser fin fremgang på 50 m fri og 200 medley.
 • Christian Haaland gjør flere personbeste og viser mer og mer at han er å regne med. Han er nå etter sin flotte innsats på 200 m bryst klar for LÅMØ – en distriktskonkurranse der de beste i hver aldersgruppe deltar.


En fornøyd Christian Haaland, klar for LÅMØ!

Og sist, men ikke minst viste klubbens eldste utøver, Hans-Martin Trandem, at ”gammelt er best”, da han slo alle på 50 m fri med nesten 1 sekund.

Hovedtrener Ski Svømmeklubb, Andreas Lidholm, er svært imponert over resultatene så tidlig på sesongen; - ”Det er ikke bare klubbens eldste konkurransesvømmere som viser gode resultater – klubben har til og med en yngre gjeng som også har fremgang. Helgens lovende resultater så tett oppunder toppnoteringene lover godt for sesongen videre”.

Det blir spennende å følge svømmerne videre!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.