Påmelding til oppstartsleir 10.-14. august 2021

Postet av Ski Svømmeklubb den 2. Jul 2021

Årets oppstartsleir er i Säffle, Sverige, 10. - 14. aug 2021🏊 Oppstartsleiren passer for svømmere ca. 12 år og eldre, avhengig av modenhet.🏊
Påmelding: innen 5. juli 2021 på e-post til Ski_SK@live.com.
Når du melder på, ber vi om at det samtidig informeres om svømmeren har transport, eller trenger transport.
Pris: 3500 kroner - depositum: 2000 kroner.
Påmeldte mottar faktura på e-post. Oppholdet forutsetter at koronarestriksjoner og karantene mot Sverige opphører. Dersom vi ikke kan avvikle oppstartsleiren i Sverige vil vi ha alternativt opplegg i Norge innenfor samme tidsperiode.
Mer om oppstartsleiren:
Foreldre kjører svømmerne til Säffle. Dette blir organisert slik at de foreldre som stiller med transport tar med flere svømmere. Kjøreturen tar ca 2 timer. Vi bor og spiser på First Hotel som ligger i sentrum av Säffle, ca.15-20 minutters gange fra bassenget. Svømmerne bor i familierom for 4 personer. 
https://www.firsthotels.no/.../saffle/first-hotel-royal/
Treningene foregår i nytt innendørs 50-meters svømmeanlegg i Säffle. Vi har to svømmeøkter hver dag, men bare én svømmeøkt ankomstdag og avreisedag. De som har innsendt påmelding vil motta nøyaktig avreisetidspunkt og oppmøtetidspunkt, reiseregler mm. på e-post. Vi får først gjort alle endelige avklaringer med hotell og svømmehall når vi vet hvor mange som er påmeldt.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.