Ullbergstrofén 2024 - suveren innsats fra Ski Svømmeklubb

Postet av Ski Svømmeklubb den 29. Apr 2024

Gøteborgs tradisjonsrike internasjonale langbane svømmestevne, Ullbergstrofén, gikk av stabelen 26.-28 april. Dette er et av de større internasjonale stevnene i Sverige. 

Mikkel de Flon Stokke (16 år), en svømmer som sterkt nærmer seg toppen i Norge innenfor sin årsklasse i brystsvømming, kvalifiserte seg til 2 finaler, men nådde ikke helt opp i medaljekampen. Han har hatt en rivende utvikling siste året, og kvalifiserte seg til NM Langbane JR og SR, samt kortbane NM JR, fra sitt løp i 50 m brystfinalen.

Jonathan A. S. Jackson (13 år), som er en allsidig svømmer, kvalifiserte seg til finaler i alle svømmeartene han konkurrerte i, hele 6 finaler fra sine 8 øvelser. Han sanket med seg en bronsjemedalje på 100 m fly, i tillegg til ytterligere personbeste i flere av sine andre øvelser. 

Vi hadde med flere andre svømmere, som viste sterk fremgang. Linnea Bakke Sørensen, Sofie Finholt Ødegaard, Einar S.T. Lundman-Stridkvist, Herman Mørk-Hansen, Jacob W. Guerra, Jonas Bø, Jørgen Austbø-Hvidsten, og Martin Skaug Samuelsen satte flere gode personlige rekorder.

"Som hovedtrener er jeg kjempefornøyd med vårens høydepunkt. For meg som trener, er dette en fin måte å kombinere samhold i klubben, med overnattingstevner, og lære svømmerne å prestere på et høyt nivå. Mange av svømmerne viser god progresjon og potensiale, når de kvalifiserer seg til store nasjonale stevner. Jeg ser et stort potensial i våre unge svømmere. De har vist nok en gang at vi forbedrer oss som klubb, samt kan skape gode utøvere selv i en liten svømmeklubb", sier Ski Svømmeklubb’s trener Tobias Aarum Halås.


Ski Svømmeklubb's deltakere under Ullbergstrofén 2024.

Fra venstre: Jonathan A. S. Jackson, trener Tobias Aarum Halås, og

Mikkel de Flon Stokke


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.